Ukrainian Toronto
-
Всем привет! Куплю ваши юсдт за наличку Только личная встреча 🤝
-
Дівчата, порадьте будь ласка майстра манікюру/педикюру. Район Etobicoke, краще ближче до Martin Grove/Eglinton
-
Kirill надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 5249
-
Відділ турботи Viktoriia Babenko надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 5257
-
Олег надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 5269
-
Продам
-
Продам Subaru outback 2017 року 2.5 200km повний фарш
-
Давайте знайомитися! Мене звуть Юлія і я закохана в музику ❤️ Музика = почуття! ✨Хочеш навчитися чути себе і виражати себе через творчість? Я з великим задоволенням навчу тебе грати від душі. Що ти отримаєш від занять зі мною : 🔸музичні знання 🔶різні техніки гри 🔶індивідуальний підхід 🔶підтримку та теплу атмосферу Пишіть мені в особисті повідомлення і ми розкриємо нові грані вашої особистості! * Будь-який вік та рівень знань P.s. Знижка 50% на перше заняття
-
Вакансія: Молодший менеджер з продажів | Junior Sales Manager у ROZKOV Windows Showroom Як подати заявку? 🔗 Надсилай своє резюме у дірект. ✨ Приєднуйся до нашої команди та стань частиною успіху ROZKOV Windows Showroom! ✨
-
🏡 Здаються кімнати у будинку в Markham, Woodbine Avenue, неподалік від Richmond Hill! ✅ 🔹 Кімнати у бейсменті – $800 🔹 Кімнати на першому поверсі – $950 💡 Комунальні послуги та паркінг включені у вартість! ✨ Що пропонуємо: ✔️ Світлі та затишні кімнати у будинку ✔️ Сучасна кухня та ванна кімната ✔️ Мебльовані кімнати – заїжджай і живи ✔️ Спокійний район, зручний для проживання ✔️ Поруч магазини, транспорт, розвинена інфраструктура 📍 Локація: Markham, Woodbine Avenue, неподалік від Richmond Hill 💼 Ідеально для тих, хто шукає готове житло без зайвого клопоту! 📞 За деталями телефонуйте або пишіть у приват: ☎️ 437 215-7328 🔹 Кімнати швидко здаються! Не втрачайте шанс! 🏠✅
-
Всім доброго дня, здається кімната в домі.🏡 Перший поверх ( Не бейсмент ) Район Port Credit.🌇 Ціна 900$, з комунальними, (вай фай, и т.д). Для однієї дівчини В домі проживає собака ( Кане Корсо ) Адреса 56 Inglewood Dr . Mississauga За детальною інформацією в особисті.
-
Вітаю. Пропонуємо «Закарпатьське сало»30-40 дол(700-800 грам) У нас зявилась новинка «Закарпатська пікниця»домашня сиро-копчена ковбаса.Їі можна істи сирою або пісмажувати чи запікати. Є різні шматки від 30 до 55 дол(500- 900 грам) Етобіко Замовлення по тел.4372583656