Ukrainian Toronto
-
Привіт! Шукаю людину, яка найближчим часом буде їхати з України в Торонто і зможе передати маленький вейп. Його можна провозити в ручній кладі. Готова заплатити за допомогу. Буду вдячна!
-
Валентина надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 5318
-
Добрый день, девчонки! Скоро весна — самое время привести своё тело в порядок! 🌸 Я предлагаю акцию: массаж + обёртывание, которое: 70+10 При покупке пакета 10 процедур, 55+10 • борется с целлюлитом, • напитывает кожу минералами, • делает её более подтянутой и эластичной. Это отличное дополнение к тренировкам и сбалансированному питанию! Заботьтесь о себе — как изнутри, так и снаружи. Пишите в личку, и я подробно расскажу о видах обёртываний, ценах и условиях!
-
Кімната в Південному Етобіко З 1го квітня. Мебльована 4162598791
-
Доброго дня, ми сімейна пара шукаємо будинок в оренду, Міссісага, може бути Етобіко -не бейсмент!Розгляну будь які варіанти, дякую
-
Також цікавить!)
-
Роберт дуже професійний, за 3 дні заселилися
-
Ріелтор
-
FOR LEASE: Burnhamthorpe & Tomken, Mississauga Newly finished main floor 2 Bedroom with large windows Apartment in private house, located in a Quiet of Applewood Hills Area, Mississauga. * Separate Modern, & Fully Equipped Dine In Kitchen incl. Dishwasher, Big Sized Fridge , Washer & Dryer. * Fully Renovated 2-pc Bathroom ; * Parking spot * Walking Distance to No Frills, St. Mary's Ukrainian Catholic Church & Plaza with Ukrainian Grocery Shop, Shoppers, close to Service Canada, Square One. * 5-10 minutes to QEW, 427, 403 and 401 Highways Dixie, Cooksville & Kipling GO & TTC stations. * Rent 2 people max, quiet clean couple/students, working professionals; newcomers are welcome. * Long Term Tenants: 1+ year Lease; * Please, pm to schedule a viewing.
-
💥Безкоштовний вебінар!💥 Чекаємо вас СЬОГОДНІ з вашими питаннями! 11:00 Торонто 10:00 Вініпег 09:00 Калгарі 12:30 St John, NL Прагнете дізнатися про актуальні стратегії та зміни в імміграційних програмах? Приєднуйтеся до безкоштовного онлайн-ефіру з експертами Crossley Law! 👩⚖️ Спікери: 🔹 Adela Crossley – імміграційний адвокат, засновниця Crossley Law, 20 років досвіду. 🔹 Kseniia Tokarieva – юридичний асистент Crossley Law, доктор юридичних наук в Україні. Питання, які розглянемо: ✔️ Коли краще подаватись на Work Permit (WP)? ✔️ Що робити тим, у кого закінчується паспорт у 2025-2027 роках? ✔️ Гуманітарна програма: практика федерального суду. ✔️ Що буде з провінційними програмами у 2025 році? ✔️ Оптимальні стратегії імміграції у 2025 році. 🖥 Долучайтеся до Zoom: Meeting ID: 867 3076 2295 Passcode: 191508 Не пропустіть шанс отримати актуальну інформацію від провідних спеціалістів! 🚀
-
Всем привет 👋, воскресенье 9 едем кататься на 🏂 и ⛷️ , в 📍 The Georgian Peaks Club (на первом месте в рейтинге Онтарио), кто желает с нами пишите в личку выезжаем в 7:00 утра и до 18:00 на весь день в Торонто будем где-то 20:00 Прокат 🎿 не знаю не был еще. Подъемники 100$
-
Валентина надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 5342
-
ТАНЦІ В ТОРОНТО | ГРУПИ HIGH HEELS 📍 North York – 4590 Dufferin St ✨ Понеділок 19:00-21:00 ✨ Середа 19:00-21:00 📍 Toronto – 901 Yonge St ✨ Вівторок 20:00-22:00 Всім привіт! Мене звати Торі. Я танцівниця з 15-річним досвідом. Почала викладати ще в 15 років в Одесі (Jazz Funk), згодом – High Heels у Кракові. Зараз викладаю в Торонто для дівчат 18+ Стиль: High Heels, Jazz Funk (індивідуальні) ❗️ До кінця березня – перше заняття зі знижкою 50%! 📩 Запис у Direct або особисті повідомлення. Відео можна переглянути тут: 📲 Instagram: viktoriiaosipovych