Ukrainian Toronto
-
Допоможіть врятувати мого чоловіка ‼️🙏 Друзі, ми звертаємося до вас допомогти моєму чоловікові захиснику Віктору, який віддав своє здоров'я, захищаючи нас і нашу країну. Віктор служив в 110 мех.бригаді отримав важке поранення під час бойових дій, і зараз йому потрібна термінова операція за кордоном, яку, на жаль, не можна провести в Україні. На лікування поки потрібно 200000, а часу залишається зовсім мало. Ми просимо кожного, хто має можливість, долучитися до збору. Кожна гривня – це крок до одужання нашого героя. 📍 Як допомогти: 4724727303325687 ( номер карти на його прізвище ) PayPal naymenko.mariia
-
В мувінгову компанію в Етобіко розшукуються вантажники і водії. Англійська і минулий досвід - обовʼязкові. $22-$25/год. 6478786683
-
Шукаємо працівників у фастфуд-ресторан у центрі Торонто. Відкрита вакансія лайн-кука з можливістю часткової роботи на касі та зборці замовлень. Вимоги: • Розмовна англійська • Бажаний досвід роботи на кухні на подібній позиції • Досвід у сфері обслуговування та проживання неподалік ресторану буде перевагою (The Well, Wellington Market) Умови: • Оплата: мінімальна зарплата + чайові кожні 2 тижні Зацікавлених прошу писати в особисті повідомлення.
-
ТАНЦІ В ТОРОНТО | ГРУПИ HIGH HEELS 📍 North York – 4590 Dufferin St ✨ Понеділок 19:00-21:00 ✨ Середа 19:00-21:00 📍 Toronto – 901 Yonge St ✨ Вівторок 20:00-22:00 Всім привіт! Мене звати Торі. Я танцівниця з 15-річним досвідом. Почала викладати ще в 16 років в Одесі (Jazz Funk), згодом – High Heels у Кракові. Зараз викладаю в Торонто для дівчат 18+ Стиль: High Heels, Jazz Funk (індивідуальні) ❗️ До кінця березня – перше заняття зі знижкою 50%! 📩 Запис у Direct або особисті повідомлення. Відео можна переглянути тут: 📲 Instagram: viktoriiaosipovych
-
• Шукаю роботу помічника стоматолога ( локація Етобіко, Місісага, Торонто ). • За освітою лікар- стоматолог в Україні. Маю знання про стоматологічні процедури та готова швидко освоїти необхідні навички. • Я уважна до деталей, відповідальна та комунікабельна людина. • Впевнена, що мої особисті якості та прагнення до навчання зроблять мене цінним активом для вашої клініки
-
Допоможіть врятувати мого чоловіка ‼️🙏 Друзі, ми звертаємося до вас допомогти моєму чоловікові захиснику Віктору, який віддав своє здоров'я, захищаючи нас і нашу країну. Віктор служив в 110 мех.бригаді отримав важке поранення під час бойових дій, і зараз йому потрібна термінова операція за кордоном, яку, на жаль, не можна провести в Україні. На лікування поки потрібно 200000, а часу залишається зовсім мало. Ми просимо кожного, хто має можливість, долучитися до збору. Кожна гривня – це крок до одужання нашого героя. 📍 Як допомогти: 5232 4410 1187 1865 ( номер карти на його прізвище ) PayPal naymenko.mariia
-
Репетитор англійської мови для дітей та дорослих. За більш детальною інформацією звертайтеся в дірект
-
Victoria надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 5480