Ukrainian Toronto
-
тому люди не так зрозуміють і заберуть твій час, тому не трать його а використай і старайся знати сам
-
або можна жити у Ван і тратити 40 мінут і при тому не переплачувати за кв як воно є в цілому торонто
-
30-45 мінут це може бути від мідтауна до фінансового центра
-
skyscanner.ca як на мене найкращий
-
квитки краще брати напряму в компанії а ніж через 10000 різних сайтів, у випадку чогось щоб не втратити квиток, якщо втратите літак
-
Добрый день Подскажите пожалуйста где лучше забронировать билеты в Торонто, через какие сайты?
-
Всіх вітаю! Я дизайнер, створюю вишуканий лляний одяг, щоб жінки відчували себе легкими і особливими💛 Виготовлення в Україні, відправка за кордон Якщо ви цінуєте екологічний комфортний одяг виготовлений індивідуально на замовлення запрошую розглянути мої вироби www.instagram.com/reel/Ck3uup7KCzs/?igshid=YmMyMTA2M2Y= www.facebook.com/lily_wear_and_bloom-100662722344460
-
Вітаю! Якщо вам потрібна робота на неповний робочий день, навіть якщо ви працюєте на своїй поточній роботі, ви можете подати заявку тут до мене в чатах Telegram, щоб дізнатися більше про цю роботу.
-
Доброго дня. Я маю купу дитячих речей але не маю змоги його відвезти. Якщо хтось може - я була би дуже вдячна, щоб забрали від мене та відвезли в центр для допомоги українцям. 🌍Toronto
-
Всем привет) Ищу комнату для аренды, желательно где-то в нормальном месте, с удобной транспортной развязкой🙂 Так же есть друзья, с которыми мы можем арендовать двух, трёх комнатную квартиру :) Рассмотрим все варианты! Если кому-то нужен сосед или кто-то может помочь с поиском, пишите в ЛС :)
-
Дом с 3 спальни , 3 ванных комнаты , гараж , паркинг Midland and Kingston рядом Go, автобусы , метро , озеро , школа , магазины , парки 647-833-6600 Цена 3150 звоните в любое время
-
Безкоштовна допомога по автотранспорту, страховка Онтаріо GTA, тест g1, автонструктор .телефон 4166241314
-
1. Возимо паспорти для вклейки канадської візи в Бухарест. Щотижня! Достатньо відправити нам документи новою поштою. 2. Запис на здачу біометрії у Львові. Деталі : 098 3090 740- ватсап, вайбер. 068 1797 498- телеграм .
-
Всім привіт! Я планую летіти до Торонто у січні. У мене зібралося багато запитань, які мене цікавлять, а деякі просто для уточнення, бо всюди пишуть по-різному, якщо комусь не важко і мали особистий досвід у цьому, або щось чули чи маєте посилання, напишіть відповіді на кожне з них у коментарях або зв'яжіться зі мною в приватних повідомленнях через голосові або подзвоніть, не хочеться запитувати по одному питанню, я відразу вирішила все запитати заздалегідь і готуватися до всього завчасно будучи ще не в Канаді тому що вже вирішила свою долю і хочу залишитися в Канаді. Дякую за відповіді та увагу! Прохання відповідати лише перевірену та реальну інформацію без брехні та негативу, а краще хто вже мав особистий досвід! 1)Скажіть будь-ласка, хто вже прилетів до Канади по CUAET які були ваші перші дії в першому аэропорту, а саме в Торонто, якщо мені не треба летіти далі? Вихід з літака, проходження паспортного контролю, поставили штамп про в'їзд, а декларацію потрібно все-рівно заповнювати, якщо я не маю більше 10 000 CAD долларів з собою, то потрібно йти по зеленому коридору? 2)Процедура отримання Work Permit відбувається перед отриманням багажу чи вже після отримання багажу? 3)Якщо Passport Request прийшов мені 21 листопада 2022 року і в мене Worker Visa на 3 роки, строк дії візи починається рахуватися по приліту до Канади, коли отримаю Work Permit чи з дня отримання Passport Request або з моменту вклейки візи в паспорт? 4)Порадьте клініку в Торонто, де можна пройти medical exam зі знижкою для українців не дорого, або з Health Card гроші повернуть потім чи як? 6)Де саме потрібно подавати онлайн заявку на зняття обмежень з work permit? 7)Куди потрібно звернутися в Торонто, щоб пройти безкоштовний мовний курс, для визначення рівня володіння мовою? 8)Де саме в Торонто можна оформити знижку на проїзд, на розваги та на спортзал? 9)Для подачі на PR обов'язково потрібно перекласти свій диплом в Україні, а також свідоцтво про народження і довідку про несудимість і все це потрібно завірити у нотаріуса це повинно бути у PDF форматі? 10)При подачі на PR буде еволюація диплома і якщо підтверджувати свій диплом через WES як взагалі це відбувається? Розкажіть більш детально про це 🙏🏻
-
Щиро дякую вам
-
Дякую🙏🏻
-
Там тільки кімнати за які просять оплату два місяці наперед, це мені не підходить
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка хто знає чи можна в Торонто/Місісазі знайти дешевий хостел/гуртожиток? Вже тиждень шукаю щось під бюджет в 600-700$ на місяць і нічого
-
Дякую
-
Airbnb, готель
30 Jan 2023, 02:57
2215/21892
40 minutes ago