Ukrainian Toronto
-
Розумієте?
-
От я і хочу кинути 5 долларів, щоб я могла подзвонить
-
Та не тариф. Тариф 15 і 100 хвилин. Вони закінчилися. І що мені тепер робить?
-
То пишуть тут, що люди сидять в чергах до докторів сутками. Що що, а медицина тут дійсно погана. Але не про це. Можете мені допомогти з телефоном чи ні?
-
Та можна, але я не чув про тариф за 5$
-
Да. А Ви мені 5 долларів а номер телефону. Так можна?
-
-
Так ви написали: Гривну на гривневу картку прямо зараз
-
Та не банк. На номер телефону оператора Rogers
-
А з української не можу
-
Я тільки приїхала. В мене немає грошей на канадській карті ще
-
Зараз я це не можу зробити. І вдень не могла, бо банки не працюють. А завтра то я вже поїду в офіс. Але дякую
-
Дякую. Я читала. Там можна любою картою купити як ваучер. Але на номер прийде смс. А номер заблокували і смс не приходить
-
. Усім привіт 🇺🇦🇨🇦 Слава Україні 💙💛 Виконую послуги: - Ламінування Вій - Ламінування брів - Фарбування та корекцію брів пінцетом та воском - депіляцію обличчя воском! 📍 Etobicoke, The West Mall 551 На дому!🏡 Працюю на професійних матеріалах : Thuya, Zola, Elan, Levissime, Praise: - ламінування Вій - 35$ - фарбування та корекція брів 20$ - ламінування + корекція 30$ - ламінування + корекція + фарбування брів 35$ 🎁💋 При любій послузі "депіляція верхньої губи" в подарунок! #Etobicoke #Toronto #brows #makeup #makeup #artist #вікторія #костюк #Ukraine #viktoriia_kostiuk #brows #kostiuk_makeup #ламінуваннявій #ламінуваннябрів