Ukrainian Toronto
-
Спасибі. Не ображайтесь на мене, я не мав наміру якимись чином вас образити.
-
Так, санкцій ж немає. Тобто у вас є ВП, ніде не пише, що ви його витратите, якщо не пройдете мед комісію. Звісно, що ліпше її пройти. Але не в такому ключі: не пройдете - анулюють. Поки прецеденту не було.
-
Доброго дня! Підкажіть сайт на якому дивитися найближчі медзаклади для медогляду. Той що на бумажці, яку видали в аеропорту, не відкривається. Дякую!
-
Чим допомогти? Тим що надаєте надуману інформацію, жахає е людей? Брехухою ви самі себе назвали? Я поставив питання, не намагався вас образити. Не зміг інакше висловити свої думки, як припустити що ви кажете неправду.
-
Скажімо, для мене ‘must have’ достатньо, щоб розуміти, що чи є, чи нема у ВП в умовах пункту про обов’язковий медогляд протягом 90 днів, це є обов‘язковим на нинішній час, враховуючи умови, що сказані на оф.сайті. Але є досвід людей, тому мені саме це було цікаво.
-
Вітаю. Підкажіть хто регеструвався на сайті для участі в конкурсі безкоштовного квитка до Канади. Як цей сайт/сервіс називається? Скільки за часом чекали відповідь?
-
Навіщо брешете? Для чого це вам? Не розумію
-
Не має там такого. Ви брешете, чи я сліпий? Можете фото зробити?
-
Не можу знайти.
-
Прочитайте вашу вказівку, що нам робити. В тому пості вище, ви вказуєте що ВП скасують, і в аргумент вказуєте що " - там одна з важливих умов..." . Ось і питаю, де це там? Можете надати координати, шоб я нарешті знайшов цю інформацію на оф сторінках, ви б дуже допомогли.
-
Там це де? Чи ви також с тієї секти?
-
Я ніде не знайшов інформації, що ВП чи віза анулюється. Тому шукаю підтвердження цієї інформації, яку хтось розпускає.
-
Так мені сказали в міграційному центрі пів року тому. А що на цю тему читали Ви?
-
Може підкажете , де ви таке вичитали? Я про те, що анулюють ВП
-
Дякую, дівчата!
-
В мене всі пункти в умовах були. Я вже пройшла. То не в мене немає цього пункту. Але я бачила такий перміт. Дякую
-
Для тех, кто в учебных заведениях планирует работать - медосмотр обязателен.
-
То скоріше виключення
-
Если я правильно поняла, то для тех, кто проживал последние пол года в Британии или Ирландии, не нужно проходить, например.
-
Ерайв Кен то аплікація виключно для карантину, який відмінили щє восени. Тоді всі непривиті мусили сидіти в ізоляції і робити тести. Тоді аплікація була потрібна. Деякі люди заповнюють до сих пір свято вірячи в те що це допоможе швидше пройти пересадку на інший рейс чи швидше отримати воркперміт.
30 Jan 2023, 02:57
245/21800
about an hour ago