Ukrainian Toronto
-
Дякую)
-
Перше - Все залежить від бранча мобільного оператора. Друге - за умови 2 річного контракта можно зробити як 40% перший внесок і тоді місячна платня буде нижчою ,або взагалі не робити і тоді вона будет вищою. 3 - Якщо запитали кредитну історію то пішли до іньшого бранча бо взагалі мобільний оператор не має права того питати.
-
Так, по свому досвіду з іншими кредитними справами, думаю що питання буде стояти в першому внеску! Якщо чисто телефон. Але брати треба новоприбулим і не боятись, бо кредитна історія швидше клацає! В мене є з ким зрівняти. Моя дружина нічого не брала в кредит і в неї історія з’явилась тільки по закінченню 2 місяця перебування і рейтинг в рази нижчий ніж в мене! Хоча кредитками в магазинах і т.д користувалась як і я. Так що удачі всім
-
Я не знаю як це на практиці,але я спілкувався за це у роджерсі
-
Вони ж можуть змінити вартість тарифу,в будь-який момент,за ці 2 роки
-
Не знаю,навіть не чув про це,покриття норм,швидкість норм,ціни зі знижками також не погані 🤷♂️
-
В літку минулого роки - стався інцедент коли роджерс питався поглинути Shaw Communications(Freedom Mobile) через технічні та бюрократичні проблеми тут були дуже великі проблеми. Так як термінали безготівкої оплати підв'язані до роджерс то багато хто не працював ба більше 911 працював в аварійному режимі. Тому з мого досвіду для початку - Freedom Mobile ,бо дешево і сердито ,а вже після на свій розсуд але я користуюсь Bell Canada.
-
По перше це crown corporation(державна корпорація) тобто такого як було с Roger's не буду. По друге мобільний зв'язок + Інтернет + кабельне тв + домашній телефон(так їми в Канаді користуються і сьогодні) і це все за розумну ціну від одної компанії Третя причина якість сервісу у них дуже і дуже гарна.