Ukrainian Toronto
-
Welcome and good luck!
-
Всім привіт, ніхто не має на продаж якийсь старенький айфон, не дорогий? Пишіть в лічку)
-
Вітаю! Хто-небудь стикався в Торонто з ремонтом ноутбуку? Можете порадити майстра? А то шось страшно. По-перше, треба зробити діагностику. Він працює, але буває вимикається ні з того, ні з сього. Рік як куплений.
-
Дякую, температуру перевіряли, норм, нема перегріву🙄
-
14 лютого всім відоме свято «День Святого Валентина» отож, ми подумали що це хороша нагода аби познайомитись більшістю людей між собою, це хороший варіант аби завести більше друзів, людей із схожими вподобаннями, тощо✨ Тому, 12 лютого ми організуємо івент на якому саме ти знайдеш людей схожих по духу 🫶🏻 Приходь та приводь своїх друзів, буде цікава програма дня і навіть подарунки✨
-
forms.gle/bAYGeeyiZsjmg8Xx9 #підтримка_України
-
В інтернеті таке знайшов «Подаваться можно не в любом офисе Service Ontario, а лишь в самых крупных. На данный момент в районе Торонто это: 777 Bay Street (Toronto); 3300 Bloor Street West (Toronto); 47 Sheppard Avenue East (Toronto); 3495 Lawrence Avenue East (Toronto); 1151 Dundas Street West (Mississauga).» на Bay Street точно можна але прийдеться пару годин зачекати бо там черги великі, або приходіть дуже рано.
-
♟️Шахи для дітей та дорослих ♟️ Індивідуальні заняття з тренером КМС по шахам в Zoom. Інтерактивні цікаві завдання, вирішення логічних задач. Ваша дитина з користю проведе час! 1 година -200 грн.(5€) Пробний урок безкоштовно ☺️ Пишіть для запису на пробний урок у месенджер або +380665512373🧾Павло
-
Я в Фейсбуке сегодня видел объявление по гипсокартонщикам
-
Честно кажучи, не такий він вже і классний. Я купила спочатку пакет від Bell, але потім перейшла на Freedom і не жалкую) плачу у два рази меньше, а інтернету більше. В Канаді взагалі не треба купляти пакет, де багато мобільного інету, тому що тут він є всюди. Проблема Freedom, це покриття. Вам просто треба дізнатися чи є покриття в вашому місті, чи ні. Знаю точно, що в Торонто та Місісазі все працює дуже добре. В мене ще не було такого, що він погано працював. Але це все стосується тільки мобільного зв’язку, за домашній інет я не вкурсі(
-
Я в Чорну п’ятницю купляла, то вигідно вийшло $46 (уже з таксами) за 30 Гб Інтернету, безкоштовні дзвінки та смс + смс в США