Ukrainian Toronto
-
В інтернеті таке знайшов «Подаваться можно не в любом офисе Service Ontario, а лишь в самых крупных. На данный момент в районе Торонто это: 777 Bay Street (Toronto); 3300 Bloor Street West (Toronto); 47 Sheppard Avenue East (Toronto); 3495 Lawrence Avenue East (Toronto); 1151 Dundas Street West (Mississauga).» на Bay Street точно можна але прийдеться пару годин зачекати бо там черги великі, або приходіть дуже рано.
-
♟️Шахи для дітей та дорослих ♟️ Індивідуальні заняття з тренером КМС по шахам в Zoom. Інтерактивні цікаві завдання, вирішення логічних задач. Ваша дитина з користю проведе час! 1 година -200 грн.(5€) Пробний урок безкоштовно ☺️ Пишіть для запису на пробний урок у месенджер або +380665512373🧾Павло
-
Я в Фейсбуке сегодня видел объявление по гипсокартонщикам
-
Честно кажучи, не такий він вже і классний. Я купила спочатку пакет від Bell, але потім перейшла на Freedom і не жалкую) плачу у два рази меньше, а інтернету більше. В Канаді взагалі не треба купляти пакет, де багато мобільного інету, тому що тут він є всюди. Проблема Freedom, це покриття. Вам просто треба дізнатися чи є покриття в вашому місті, чи ні. Знаю точно, що в Торонто та Місісазі все працює дуже добре. В мене ще не було такого, що він погано працював. Але це все стосується тільки мобільного зв’язку, за домашній інет я не вкурсі(
-
Я в Чорну п’ятницю купляла, то вигідно вийшло $46 (уже з таксами) за 30 Гб Інтернету, безкоштовні дзвінки та смс + смс в США
-
Є інші пакети
-
Зараз такого нема(
-
У всех банков приблизительно одинаковые условия. Можете открыться хоть во всех, за первый год денег за обслуживание не берут.
-
#підкажіть 📮Polimark Співпрацює з нашою Новою Поштою. 📍Виділення пошти знаходиться в Калгарі за адресою 538 Cleveland Crescent SE. Попередньо ціну за посилку можна одержати за допомогою калькулятора на сайті 📦Всі посилки до 3 кг оплачуються як 3 кг. Плата складає 11 доларів США за кг + 15 доларів США за кожну посилку. Час доставлення 2-3 тижнів, поки що вони відправляють посилки літаком, але з часом планують перейти на виправляння посилок через судно та час буде ближчим до 10 днів. Також на пошті працює наша українка Товарницька Інна, вона обслуговує всіх наших україномовних клієнтів. 📮Meest 📍Відділення пошта знаходиться в Калгарі за адресою 440 26 Ave NE Попередньо ціну за посилку можна одержати за допомогою калькулятора на сайті Всі деталі про посилки в Україну та Європу Про грошові перекази в Україну Повну версію читайте в пості 👈 А Ви вже відправляли посилку своїм рідним в Україну? ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ 🇺🇦Українці Калгарі в соціальних мережах: Telegram Instagram Група в Facebook Instagram USA & Canada
-
Добрий день. Підкажіть зробити чоловічу зачіску можливо у нашої майстрині Торонто
-
Добрий день! Чи хтось намагався вже знайти family doctor’a? Чи то взагалі можливо?