Ukrainian Toronto
-
Панове хто робив собі канадські права на авто? Чи зараховують український стаж? Чи треба було робити якісь переклади? Чи зарахують той факт що в самих українських правах указана дата відкриття категорії?
-
99%
-
100%
-
Lol
-
Visceral therapy massage, energetic and relaxing, with aromatic oils and additives, anytime departure to Toronto and surroundings. I speak English, Hindi, Polish, etc. Naturopathy, healthy eating, Ayurveda, yoga, pranayama, meditation, psychology and anti-stress techniques individually, personally, personal approach, time, place, circumstances. Lived in India, Southeast Asia since 2005.
-
Привіт., ти сьогодні займаєшся. Шукаємо людей на часткову та повну зайнятість, переважно з помічником, а також з роботою вдома. Пропонуємо дистанційно та в офісі. Це робота вдома і оплачується щотижня. Якщо вас зацікавила вакансія, пишіть мені в приватні повідомлення для отримання додаткової інформації. Надішліть мені приватне повідомлення англійською, якщо ви добре розбираєтеся в комп’ютері.
-
Враховують дату, коли отримані права, тобто дається як стаж
-
Задовбали писати всяку шнягу - ні щоб нормальну працю запропонувати…
-
Дяка
-
Здравствуйте, поделитесь пожалуйста контактами управляющей компании в Торонто. Ищем 2 к кв в центре Торонто.
-
Какой управляющей компании?
-
Спасибо за помощь
-
Управляющая компания, которая занимается арендой недвижимости
-
В каждой высотке будет свой менеджмент дома. Можете непосредственно в каждый понравившийся заходить и узнавать за аренду, ну или звонить Если вы об этом. А если не об этом то I don’t know, sorry
-
Знаю. Трошки складніше чим знайти без стіралки)а вартості може зовсім не додавати. Вона або є або немає. Дешевше на жаль не буде Я бажаю вам успіхів, щоб ви знайшли квартиру не тільки з стіралкою а і з посудомийною машиною 🙌
-
Смотри тот который уже видела понятное для тебя языке. Воспринимается лучше. Кстати да, друзья сейчас пересматриваю