Ukrainian Toronto
-
Спасибо за помощь
-
Управляющая компания, которая занимается арендой недвижимости
-
В каждой высотке будет свой менеджмент дома. Можете непосредственно в каждый понравившийся заходить и узнавать за аренду, ну или звонить Если вы об этом. А если не об этом то I don’t know, sorry
-
Знаю. Трошки складніше чим знайти без стіралки)а вартості може зовсім не додавати. Вона або є або немає. Дешевше на жаль не буде Я бажаю вам успіхів, щоб ви знайшли квартиру не тільки з стіралкою а і з посудомийною машиною 🙌
-
Смотри тот который уже видела понятное для тебя языке. Воспринимается лучше. Кстати да, друзья сейчас пересматриваю
-
Посмотри друзей, мне этот сериал помог улучшить свой английский
-
scam
-
та там стільки зворотів, та сленгів, не впевнений що там "легка" мова)
-
Я не получил ваш текст
-
поэтому ты называешь меня мошенником
-
Я вам про роботу ще в фейсі писав, а Ви навіть не прочитали =(
-
В Канаді мати власу стіралку це привілегія ахаха Майжу усі building мають свою laundry room. Якщо ні, то laundromat ваш вибір
-
Я в 2021 році шукав нове житло(тоді були інші ціни, але вони вам допоможуть з орієнтуватись) В мене одна-кімната(~65 м2)квартира з ваною кімнатою без стріралки за 1500$+комуналка і інтернет, в той час пропонували 1кімнатну меншу за розміром з душем, але зі стріралкою в будинку навпроти за такіж гроші. З ванною набагато легше знайти ныж зы стиралкою. Це єдина квартира яку я бачив зі стіралкою. До цього жив з друзями в декількох приватних будинках і всюди була стіралка(будинок 2000-2500$+- коштує) Це з власного досвіду
-
Важлива інфа
-
Ловите