Ukrainian Toronto
-
Добрий день. Хто користується CHATR? У вас додаток мобільний працює? 2й день не можу зайти у додаток - пише - спробуйте пізніше
-
Вторую половину чего?
-
Может кто нибудь знает где можно найти вторую половину в Торонто?
-
Сходите в бар, ночной клуб, на работу - познакомьтесь с девушками На крайний случай зарегистрируйтесь в тиндере/хинже. В инстаграме напишите понравившейся девушке, может вам повезет и она ответит) Вам ведь не 12 лет, чтобы мне вас учить знакомится с девушками)
-
Вторую половину 14 февраля
-
Thank you men, you are the best
-
Anna Kravets, в чате запрещена отправка ссылок на сайты - Вынесено предупреждение (1/3)
-
Якщо є документ на основі якого мають відкрити WP, то звісно відкриють.
-
Привіт., ти сьогодні займаєшся. Шукаємо людей на часткову та повну зайнятість, переважно з помічником, а також з роботою вдома. Пропонуємо дистанційно та в офісі. Це робота вдома і оплачується щотижня. Якщо вас зацікавила вакансія, пишіть мені в приватні повідомлення для отримання додаткової інформації. Надішліть мені приватне повідомлення англійською, якщо ви добре розбираєтеся в комп’ютері.
-
Теж не працює (
-
Дякую
-
Звісно можна у вас в додатку є меню (три рисочки) натискаєте туди і там буде пункт transfer funds обираєте перший акк з якого відправити і другий акк куди. Єдине що вам кредитка повинна прийти поштовим листом і її спочатку треба активувати буде. Бо у відділенні тількі дебетову видають і тому спочатку нема в transfer funds кредитного акаунту.
-
Доброго вечора!Підкажіть як після проходження зняти обмеження з work permit
-
Нужно зайти в онлайн банкинг,там под кредитной картой будет кнопочка link account,нажимаете ее,потом еще раз нажимаете в окошке которое выскочит,после этого вы ее сможете увидеть в списке ваших карт когда будете проводить transfer funds. В приложении этой опции нет.