Ukrainian Toronto
-
Це інструетор з водіння.
-
Водійське посв.України дійсне в Онтаріо 90 днів. Здавати тут, в Онтаріо, потрібно тести 116дол а потім драйв 37дол начеб то такі ціни. Вже не пам'ятаю.
-
Можна. Ми орендували з Монреалю до Торонто. Потім по Онтаріо 2 міс, поки чоловік не здав драйв та придбали своє авто. Оренда Тойота Кемрі на місяць 1680дол в Ентерпрайз
-
На G1 тепер є опція здавати на українській мові
-
Доброго дня здавав недавно в Оквілі на водійське посвідчення. В любому випадку спочатку потрібно здати на G1 (теорія) 116 доларів, якщо не здали можна відразу перездавати хоч цілий день кожна перездача 16 доларів. Потім якщо (як в моєму випадку 19 років стажу) , можна здавати на G full минуючи G2, потрібно онлайн зареєструватись і заплатити +- 92 долари і в назначений день зі своєю машиною з’явитись на екзамен по практиці. Машину можна в когось орендувати або взяти на прокат
-
Ну певно що за кошти але повністю адекватні я брав у нього один урок по місту ми 1 годину покатались, і перед екзаменом ми ще годину покатались там 2 маршрута ми кожен по 2 рази проїхали
-
Є номер дуже класного інструктора кому потрібно звертайтесь російськомовний дає свою машину на екзамен
-
Так що не бійтесь здавайте все дуже легко проходить, я попередив екзаменатора що англійська так собі на , що він відповів « ок це ж екзамен не з англійської» і погнали
-
Я сьогодні як раз бачила інфу на фб. Якщо хочете скину в пп
-
Всім привіт 👋 Я онлайн тренер та дієтолог з індивідуальним підходом Допоможу зробити здорову спину та тонус тіла Зробити правильний та збалансований раціон 🥑 Накачати попу як 🌰 Пишіть у оп та отримайте безкоштовну консультацію та рекомендації🤝
-
Добрий день. Підкажіть де шукати гель від тарганів , ніде немає. Ні на амазоні ні в пошуку тільки спреї є і «готелі». Може таргани тут є як тварини і це жорстоке з ними поводження
-
Вітаю! Чи може хтось порадити бізнес ком'юніті в Торонто ? Або хтось може і хоче поспілкуватися зі мною, буду дуже радий ! Дякую!
-
Alexandr Rozdolskiy, в чате запрещена отправка ссылок на сайты - Вынесено предупреждение (1/3)
-
Jmak Marianne, в чате запрещена отправка ссылок на Телеграм-проекты или аккаунты - Вынесено предупреждение (1/3)