Здрастуйте, звертаюся до вас за допомогою.🙏🙏🙏
Я розумію, що війна всіх морально та фізично нас надламує, і у кожного своя ситуація, хто виїхав із країни, а хто залишився в Україні.
Я залишилася в Україні, через відсутність безпечного виїзду, у мене двоє дітей, і старенькі батьки, у вересні наш будинок був дуже пошкоджений, і я була змушена переїхати до своїх батьків з воїми дітьми.
Ми знаходимося в близі Бахмуту, де зараз відбуваються дуже страшні запеклі бойові дії, буває, що добу неможливо вийти з укриття через сильний обстріл.
Люди, добрі я звертаюся кожному за допомогою, ми дуже хочемо евакуюватися, але не можемо тому що не безпечно, коридорів практично немає безпечних, люди добрі нам потрібна допомога, одна просто залишатися на зв'язку, але у мене закінчується тариф, і немає коштів щоб його оплатити, я прошу у Вас допомоги, хто скільки зможе, будь ласка, допоможіть, дайте нам будь-ласка вижити в цій жахливій війні, мені потрібно залишатися на зв'язку, щоб не пропустити евакуацію чи гуманітарну допомогу.
Допоможіть 🙏мені на цей номер+380931259249
Люди добрі, будь ласка, допоможіть, я благаю Вас, дайте нам з дітьми хоч якусь надію вижити в цій страшній війні, допоможіть будь ласка сплатити тарифний пакет.
Дякую всім, Мирного неба, Вам усім. Слава Україні.🙏
Ось номер: +380931259249