Ukrainian Toronto
-
Друзья, кто может рекомендовать иммиграционных консультантов/адвокатов ? Хочу решить вопрос с pr , нужно разобраться каким путем идти в моем случае. Благодарю за контакты
-
Доброго дня. Порадьте, який район краще обрати у Торонто, щоб поруч школа, метро і щоб у цьому районі були українці? Я майстер манікюру з сином 7 років( обоє без знань англійської).
-
Кого цікавить підробіток-пишіть за деталями в лс🙃 Кур’єром в Uber eats Виплата щотижня Вільний графік, самі обираєте для себе графік та кількість годин Можна без знання англійської мови Рівень зп-залежить лише від вас Допоможу з реєстрацією та всім необхідним для початку роботи 👾
-
Вітаю. Почали заповнювати дані для заміни ВоркПерміту після проходження медичногоогляду. І є там один пункт- це свідоцтво про шлюб. Цікавить: свідотсво треба переклад на англійську? Чи оригінал, який українською? Хто вже перероблював ВоркПерміт, поділіться 🫶🏻
-
Є програма допомоги новоприбулим Агенція Costi Допомогти хочуть взагалі з усім Від роботи до всяких дрібниць Толком не розібрався але))) Я щось з ними спілкувався, є дві тітки які розмовляють польською і мінімум одна яка розмовляє російською. Може комусь допоможе Вони реєструють онлайн вас у своєму профілі, але просять sin Можеш прийти в їхній офіс думаю, або пошукай і напиши їм на пошту Я надіслав свою заявку на сайт з фото 5, після того дзвонили, поняли що не дуже говорю англ і сказала що за тиждень набере хтось на польській(я обрав польську)
-
Добрий день. Порадте де можна орендувати авто не дорого
-
Наталія, в чате запрещена отправка ссылок на сайты - Вынесено предупреждение (1/3)