Ukrainian Toronto
-
Є програма допомоги новоприбулим Агенція Costi Допомогти хочуть взагалі з усім Від роботи до всяких дрібниць Толком не розібрався але))) Я щось з ними спілкувався, є дві тітки які розмовляють польською і мінімум одна яка розмовляє російською. Може комусь допоможе Вони реєструють онлайн вас у своєму профілі, але просять sin Можеш прийти в їхній офіс думаю, або пошукай і напиши їм на пошту Я надіслав свою заявку на сайт з фото 5, після того дзвонили, поняли що не дуже говорю англ і сказала що за тиждень набере хтось на польській(я обрав польську)
-
Добрий день. Порадте де можна орендувати авто не дорого
-
Наталія, в чате запрещена отправка ссылок на сайты - Вынесено предупреждение (1/3)
-
Шукаю кімнату для чоловіка з 1 квітня в North York.
-
Доброго дня, чи має хтось контакти хто має вільну кімнату для чоловіка на короткий термін до 3 місяців поки не знайде постійне житло якщо буде можливість і кімната буде вміщати ще його дружину то вони можуть залишитися на довший термін, потрібно терміново житло на перший час, підкажіть будь ласка хто володіє якоюсь інформацією, дякую всім , гарного дня
-
Добрый день , напишите в лс
-
Онлайн школа математики ЗАПРОШУЄ на БЕЗКОШТОВНЕ ЗАНЯТТЯ дітей вiд 5 до 17 років 🖥 Ви мати/батько та :↙️ 🔻Розумієте важливість математики ? 🔻Оцінки в школі не влаштовують ? 🥱 🔻Бажаєте щоб дитина досягла успіху в житті ? Навчимо логічно мислити, виправимо оцінки, дамо розуміння як вчитися швидко.🏅🏅🏅 Пишіть мені повідомлення «ХОЧУ» та отримай безкоштовне пробне заняття. Бажаю мирного неба🇺🇦
-
Шукаю кімнату для друга блище до центру дякую зто можливо щось знає з 1 Березня або скоріше дякую🇺🇦🇺🇦🇺🇦❤️😀
-
доброго дня. Шукаю житло для своєї сім'ї. 2 дорослих, 2 дітей. В Міссіссагуа, Брамптон, чи поблизу. Дякую.
-
Головне sin нікому не давай