Ukrainian Toronto
-
Может кто-то делал это, если продлили срок паспорта, теперь нужно подавать на новый визитор рекорд или продлевать?
-
Доброго дня. Можливо хтось зможе допомогти з житлом, прилітаю в Торонто 24 березня. Я сама без дітей, без тварин. Не вживаю алкоголю та не палю. Хоча б на перший час, щоб я змогла знайти роботу. Будь ласка. Дякую за відповідь.
-
Здравствуйте! Кто то знает где в торонто купить европейские стики для айкос???
-
Сімейна пара і одна жінка шукаємо квартиру для проживання на околиці м.Торонто з 3 березня (обов'язково 2 спальні)і не за всі гроші
-
Доброго дня, може хтось знає, Підскажіть будь ласка) Летимо із Німеччини в Торонто. Де можно обміняти євро на Канадський долар?
-
Доброго дня. Стосовно курсу, порiвняйте перш за все курс де ви зараз, з тим курсом де будете в Канадi ви. Iнодi краще тут мiняти кошти($\€), анiж везти iз собою вже готову мiсцеву валюту. Якщо вигiднiше буде у Нiмеччинi, може пiд Вас можуть замовити необхiдну кiлькiсть канад. валюти
-
Дуже вдячна!) 🫶🏼
-
Всім привіт! Порадьте будь ласка спеціаліста таргетолога, який працював з рекламою для айтішників (розробка сайтів), в мене своя команда, зараз збільшуємо кількість людей, треба стабільні якісні заявки, щоб загрузити всіх роботою. Буду дуже вдячний за пораду!
-
Доброго дня.шукаю житло в Торонто для одного чоловіка (кімната,ліжко місце)за ціною до 700₴.
-
Hi everyone. Friend of mine, owner of SkyGen Windows System, is looking for a sales person with experience and good English. For those who are interested, please call the number listed on their website and just mention my name as a referral.
-
Marta Polovka, в чате запрещена отправка ссылок на сайты - Вынесено предупреждение (2/3)