Ukrainian Toronto
-
Подання податкових декларацій. Pеєстрація корпорацій та GST/HST account. Звертайтесь за тел 647-819-2707 та пишіть на [email protected].
-
Канадську допомогу виплачують до 30 червня)
-
До 30 червня можна отримати лише якщо в‘іхати в Канаду до 31 березня!!!
-
Друзі привіт, мене звати Віта я професійний коуч, психолог - консультант, працюю з різноманітними запитами від проставлення і досягнення цілі до роботи із страхами, негативними емоціями, злістю, обідою, почуттям вини та сорому, панічними атаками, апатією, безсиллям. Працюю в методі емоційно образної терапії, завдяки якому можливо трансформувати різні форми негативних емоцій, думок і перейти на новий рівень життя. За деталями звертайтеся в приватні повідомлення❤️
-
Доброго дня, шановне товариство. Ми два хлопця, які шукають житло на перший час у Торонто. Ми працьовиті, любимо чистоту, без шкідливих звичок. На протязі двох тижнів будемо вилітати. Розглянемо всі можливі варіанти.
-
Мы ищем виртуального помощника для оказания административной поддержки нашей команде при удаленной работе. Этот рост означает, что мы всегда ищем самых талантливых, уверенных в себе, уравновешенных независимых мыслителей, которые присоединятся к нашей замечательной команде. Опыт работы не требуется (предусмотрено обучение) >> Никаких ограничений по образованию, никакой комиссии агентства (без платы за обучение), а также еженедельная оплата. Отправьте мне текст на английском языке, если вы заинтересованы в быстром ответе.
-
✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅ Друзі, English! проводжу індивідуальні уроки англійської дітям від 7 ми до 17 років. По скайпу, $14 заняття. Маю вільні віконця для трьох учнів на індивідуальні. Будь який рівень складності від elementary до advanced. Також продовжується набір в групу за помірною ціною. Маю диплом викладача англійської та досвід викладання більше 8 років. Пишіть в особисті ✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅
-
John Mullër, в чате запрещена отправка ссылок на Телеграм-проекты или аккаунты - Вынесено предупреждение (1/3)
-
Вітаю, я фотограф, і наразі збираю портфоліо в Торонто) Кому цікава співпраця, а саме творчі зйомки: мені поповнення портфоліо, а вам гарні фото, пишіть в приватні) Переважно планую зйомки в студіях. Тому оплата фотостудії з моделі, а макіяж із зачіскою, а також мої послуги безкоштовно) Окрім соло зйомок, можна парами, а також із дітками.
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка хтось знає де є гурток танців бажано джаз фанк та секція волейболу в Етобіко ?
-
Хтось хоче пограти в настільний теніс чи знає де пограти?
-
Дітям потрібно, якщо в них в стаді перміт це написано.
-
Потрібно, ми сьогодні проходили
-
Підкажіть чи довго чекати на фінансову допомогу у розмірі 3000CAD після відкриття рахунку та заповнення заявки?