Ukrainian Toronto
-
Roman Nazar, в чате запрещена отправка ссылок на сайты - Вынесено предупреждение (1/3)
-
Etobicoke, Ontario
-
Доброго вечора ми з України 🇺🇦 Пропонуємо домашні вироби, традиційні 📌вареники з картоплею🥟 📌з сиром і картоплею🧀🥔 📌з беконом і картоплею🥓🥔 📌з сиром 🧀 Пельмені 🤤 📌 Голубці 🤤 Для замовлення пишіть в приват ❤️ Good evening 🇨🇦 we are from Ukraine 🇺🇦 I offer homemade products, 📌traditional varenyky 🥟- dumplings with potatoes🥔 📌with cheese 🧀 and potatoes 🥔 📌with bacon 🥓 and potatoes 🥔 📌with cheese 🧀 Dumplings 🤤 📌Cabbage rolls🤤 To order, write in private ❤️ All products are frozen 🥶
-
Привіт всім!!! Моїй компанії потрібні працівники на посади адміністративної допомоги, яка є частковою зайнятістю з хорошою зарплатою та не вимагає великого досвіду, доступна для українців, які перебувають у Канаді 🇨🇦 , будь ласка, пишіть мені в поштову скриньку безпосередньо, якщо ви зацікавлені, якщо ви зацікавлені або маєте когось кому може знадобитися ця можливість...
-
ПРИВІТ ВСІМ ДОСТУПНА РОБОТА ДЛЯ СТУДЕНТІВ ТА БАТЬКІВ У КАНАДЕ... НАДІШЛІТЬ DM ЧЕРЕЗ WHATSAPP І ЗАКИДІТЬ СВОЄ РЕЗЮМЕ +1 (505) 539‑4990
-
Sante Healing Spa. Там російськомовний босс із Латвії, дуже класна сольова кімната. Ми ходили пару разів на масаж, і оби два рази масажисти були дівчата з України.
-
Ще є Go Place Spa in Markham. Сплачуєте біля $70 і можна там знаходитись цілий день. Думаю масаж там окремо ціна,але щоб провести час і відпочити, це дуже класне спа і ціна. Подивіться веб-сайт.
-
Всем привет, кто то идет на ярмарку вакансий? Просто я онлайн пыталась зарегистрироваться, пишет что регистрация окончена Хотела узнать можно ли без регистрации прийти туда
-
Svitlana, в чате запрещена отправка ссылок на сайты - Вынесено предупреждение (1/3)
-
Доброго вечора всім! Пропоную пельмені та вареники із різною начинкою власного виробництва 🥟
-
Cibc. Ми в ньому відкрили
-
BCU Financial, СIBC можливо ще в якихось але в цих знаю точно
-
Мені казали що потрібно, там спрощений перелік необхідних аналізів
-
Мы ищем виртуального помощника для оказания административной поддержки нашей команде при удаленной работе. Этот рост означает, что мы всегда ищем самых талантливых, уверенных в себе, уравновешенных независимых мыслителей, которые присоединятся к нашей замечательной команде. Опыт работы не требуется (предусмотрено обучение) >> Никаких ограничений по образованию, никакой комиссии агентства (без платы за обучение), а также еженедельная оплата. Отправьте мне текст на английском языке, если вы заинтересованы в быстром ответе.