Ukrainian Toronto
-
Админы, please, не блокируйте! Помогите собрать на стабилизационную, эвакуационную Скорую помощь для работы на первой линии. Цена вопроса - 12т.долларов с оборудованием, бронированная -16, на какую наберётся... Возвращаюсь на фронт после ранения, квалифицированный военный доктор с 14-го. Больше двухсот вывезенных раненных, ни одного погибшего. Мой FB - Oleg Gordievsky. Отчёт, видео. Отвечу на все вопросы в личке. Спасибо. * Монобанк Гривна - 4441 1111 5119 7617 * Монобанк Доллар - 5375 4188 1336 4635 * Монобанк Евро - 5375 4199 1077 8370 Крипта - * BTC - bc1qxhxjrmkq32wqgctrz6cd9zuscl563ggpxr96vp * USDT ( TRC20 ) - TA77yRAaTkJpEnfXGtVsT5J6cbPnmKVEZr
-
Всем привет Ребята, в данный момент нахожусь в отеле, но в течении недели должен уже переехать. Ищу жильё (комнату), ну или есть варианты с тем чтобы вместе снять квартиру в Торонто, то можно обсудить в лс. Мне 23 года, не курю и не пью. Баскеболист ) Если есть какие то варианты с работой, можете пожалуйста в лс отписать если не затруднит. Заранее спасибо. Всем мира и добра ❤️
-
Продам игру Mouse Trip есть все детали , все работает . Без коробки . North York. 15 $ Продам Lego Duplo train . Новая , закрытая . покупали за 115 $. Продаю за 85 . На Лего его нет , будет в апреле .
-
Ребят если здесь есть риелторы напишите в личку пожалуйста
-
Дякую
-
Вітаю! На середу 01.03, будуть вільні коробочки макаронс. Мікс raffaello / ferrero. 8шт/20шт Хто хоче пишіть в приватні повідомлення💌
-
♟️Шахи для дітей та дорослих ♟️ Індивідуальні заняття з тренером КМС по шахам в Zoom. Інтерактивні цікаві завдання, вирішення логічних задач. Ваша дитина з користю проведе час! 1 година -200 грн.(5€) Пробний урок безкоштовно ☺️ Пишіть для запису на пробний урок у месенджер або +380665512373🧾Павло
-
Всім привіт, запрошую до себе на процедури краси: Корекція + фарбування брів Ламінування брів Ботокс Перманентний макіяж( губи, брови, міжвійка) Працюю пігментами від Leader Знаходжусь метро Dundas
-
Marika, в чате запрещена отправка ссылок на сайты - Вынесено предупреждение (2/3)
-
❤️🔥 Я впевнена ,що ти мене шукала! 📍TORONTO Від Соломи До Шовку- один КЛІК! ✅Я вже протягом кількох років практикую безліч технік з реконструкції волосся. ✅В моєму арсеналі є гарячі та холодні процедури. 🤍Пропоную вам БЕЗКОШТОВНУ консультацію зі мною в приватних повідомленнях. Можете написати мені тут, безпосередньо або ж перейти в INSTAGRAM: instagram.com/luxhair_reconstruction?igshid=YmMyMTA2M2Y= І залишити повідомлення там 🤍 ✅Я можу підібрати процедуру конкретно для вашого типу волосся ВИКЛЮЧНО після консультації та діагностики !!! ✅Я повторюю кожній своїй клієнтці і скажу тут: СКЛАД І ПРОЦЕДУРУ може вибрати саме майстер! Тому що тільки фахівець знає, що потрібно для вашого волосся. Яка температура не нашкодить їм, а зробить їх краще! І так, ДОРОГІ МОЇ ДІВЧАТКА, хто хотів би привести своє волосся до весни в ідеальний стан, скоріше пишіть! МИ ВИРІШИМО ВАШУ ПРОБЛЕМУ! P.S. Зазвичай після того, як мої руки торкнулися волосся я чую лише одне: «Ого, воно таке м‘яке , це справді моє??»
-
Виконую послуги: - Ламінування Вій - Ламінування брів - Фарбування та корекцію брів пінцетом та воском - депіляцію обличчя воском! 📍 Etobicoke, The West Mall 551 На дому!🏡 Працюю на професійних матеріалах : Thuya, Zola, Elan, Levissime, Praise: - ламінування Вій - 40$ - фарбування та корекція брів 20$ - ламінування + корекція 30$ - ламінування + корекція + фарбування брів 35$ 🎁💋 При любій послузі "депіляція верхньої губи" в подарунок! #Etobicoke #Toronto #brows #makeup #makeup #artist #вікторія #костюк #Ukraine #viktoriia_kostiuk #brows #kostiuk_makeup #ламінуваннявій #ламінуваннябрів
-
Duncan Barker, в чате запрещена отправка ссылок на Телеграм-проекты или аккаунты - Вынесено предупреждение (1/3)
-
Firuza Khalilov, в чате запрещена отправка юзернеймов - Вынесено предупреждение (1/3)
-
Привіт! Підкажіть, хто як знімав житло в Торонто? Якщо просять оплату від 4 до 6 місяців наперед, це Ок чи ні? Уточнення: листа від роботи немає, «поручителя» також.
-
Vidoje, в чате запрещена отправка ссылок на Телеграм-проекты или аккаунты - Вынесено предупреждение (1/3)
-
Добрый вечер! Послужите пожалуйста где можно снять недорогое жилье на первое время ? Или может посоветуете отели ?
-
Airbnb