Ukrainian Toronto
-
Ребят если здесь есть риелторы напишите в личку пожалуйста
-
Дякую
-
Вітаю! На середу 01.03, будуть вільні коробочки макаронс. Мікс raffaello / ferrero. 8шт/20шт Хто хоче пишіть в приватні повідомлення💌
-
♟️Шахи для дітей та дорослих ♟️ Індивідуальні заняття з тренером КМС по шахам в Zoom. Інтерактивні цікаві завдання, вирішення логічних задач. Ваша дитина з користю проведе час! 1 година -200 грн.(5€) Пробний урок безкоштовно ☺️ Пишіть для запису на пробний урок у месенджер або +380665512373🧾Павло
-
Всім привіт, запрошую до себе на процедури краси: Корекція + фарбування брів Ламінування брів Ботокс Перманентний макіяж( губи, брови, міжвійка) Працюю пігментами від Leader Знаходжусь метро Dundas
-
Marika, в чате запрещена отправка ссылок на сайты - Вынесено предупреждение (2/3)
-
❤️🔥 Я впевнена ,що ти мене шукала! 📍TORONTO Від Соломи До Шовку- один КЛІК! ✅Я вже протягом кількох років практикую безліч технік з реконструкції волосся. ✅В моєму арсеналі є гарячі та холодні процедури. 🤍Пропоную вам БЕЗКОШТОВНУ консультацію зі мною в приватних повідомленнях. Можете написати мені тут, безпосередньо або ж перейти в INSTAGRAM: instagram.com/luxhair_reconstruction?igshid=YmMyMTA2M2Y= І залишити повідомлення там 🤍 ✅Я можу підібрати процедуру конкретно для вашого типу волосся ВИКЛЮЧНО після консультації та діагностики !!! ✅Я повторюю кожній своїй клієнтці і скажу тут: СКЛАД І ПРОЦЕДУРУ може вибрати саме майстер! Тому що тільки фахівець знає, що потрібно для вашого волосся. Яка температура не нашкодить їм, а зробить їх краще! І так, ДОРОГІ МОЇ ДІВЧАТКА, хто хотів би привести своє волосся до весни в ідеальний стан, скоріше пишіть! МИ ВИРІШИМО ВАШУ ПРОБЛЕМУ! P.S. Зазвичай після того, як мої руки торкнулися волосся я чую лише одне: «Ого, воно таке м‘яке , це справді моє??»
-
Виконую послуги: - Ламінування Вій - Ламінування брів - Фарбування та корекцію брів пінцетом та воском - депіляцію обличчя воском! 📍 Etobicoke, The West Mall 551 На дому!🏡 Працюю на професійних матеріалах : Thuya, Zola, Elan, Levissime, Praise: - ламінування Вій - 40$ - фарбування та корекція брів 20$ - ламінування + корекція 30$ - ламінування + корекція + фарбування брів 35$ 🎁💋 При любій послузі "депіляція верхньої губи" в подарунок! #Etobicoke #Toronto #brows #makeup #makeup #artist #вікторія #костюк #Ukraine #viktoriia_kostiuk #brows #kostiuk_makeup #ламінуваннявій #ламінуваннябрів
-
Duncan Barker, в чате запрещена отправка ссылок на Телеграм-проекты или аккаунты - Вынесено предупреждение (1/3)
-
Firuza Khalilov, в чате запрещена отправка юзернеймов - Вынесено предупреждение (1/3)
-
Привіт! Підкажіть, хто як знімав житло в Торонто? Якщо просять оплату від 4 до 6 місяців наперед, це Ок чи ні? Уточнення: листа від роботи немає, «поручителя» також.
-
Vidoje, в чате запрещена отправка ссылок на Телеграм-проекты или аккаунты - Вынесено предупреждение (1/3)
-
Добрый вечер! Послужите пожалуйста где можно снять недорогое жилье на первое время ? Или может посоветуете отели ?
-
Airbnb
-
Тільки так мабуть і можно зняти житло, якщо у Вас немає кредитної історії, листа з роботи та гаранта.
-
Шукаю людину яка буде летіти в Торонто 1 березня? Треба передати маленьку передачку