Ukrainian Toronto
-
Куди вони його присилають?
-
Дякую бо мені ще не приходило
-
Всем привет Ребята ищу комнату в Торонто, или человека который собирается снимать (можно вместе) Варианты с квартирой тоже рассматриваю Желательно в ближайшие 5 дней. Также я в поиске работы. Если есть какая либо информация, напишите пожалуйста в лс.
-
#майстер #toronto #downtown Всім привіт💚 Натуральні та доглянуті брівки завжди в тренді Маю сьогодні 2 вільні годинки , чекаю на вас 😍❤️🔥 •Ламінування вій •Ламінування брів •корекція та моделювання •пофарбування •висвітлення брів •чоловіча корекція брів •чоловіча покраска брів •щастя для Вій , брів ( в подарунок при ламінуванні❤️) 📍913 Bay Street, Toronto , ON 📎 Yanochka 📞 + 1 (437) 231-7551
-
Виконую послуги: - Ламінування Вій - Ламінування брів - Фарбування та корекцію брів пінцетом та воском - депіляцію обличчя воском! 📍 Etobicoke, The West Mall 551 На дому!🏡 Моя робоча сторінка 👇 Працюю на професійних матеріалах : Thuya, Zola, Elan, Levissime, Praise: - ламінування Вій - 40$ - фарбування та корекція брів 20$ - ламінування + корекція 30$ - ламінування + корекція + фарбування брів 35$ 🎁💋 При любій послузі "депіляція верхньої губи" в подарунок! #Etobicoke #Toronto #brows #makeup #makeup #artist #вікторія #костюк #Ukraine #viktoriia_kostiuk #brows #kostiuk_makeup #ламінуваннявій #ламінуваннябрів
-
Добрый вечер! Ребята кто знает на каких условиях можно устроится в убер какая категория прав должна быть ? Если кто-то работает , напишите пожалуйста в лс