Ukrainian Toronto
-
Куди вони його присилають?
-
Дякую бо мені ще не приходило
-
Всем привет Ребята ищу комнату в Торонто, или человека который собирается снимать (можно вместе) Варианты с квартирой тоже рассматриваю Желательно в ближайшие 5 дней. Также я в поиске работы. Если есть какая либо информация, напишите пожалуйста в лс.
-
#майстер #toronto #downtown Всім привіт💚 Натуральні та доглянуті брівки завжди в тренді Маю сьогодні 2 вільні годинки , чекаю на вас 😍❤️🔥 •Ламінування вій •Ламінування брів •корекція та моделювання •пофарбування •висвітлення брів •чоловіча корекція брів •чоловіча покраска брів •щастя для Вій , брів ( в подарунок при ламінуванні❤️) 📍913 Bay Street, Toronto , ON 📎 Yanochka 📞 + 1 (437) 231-7551
-
Виконую послуги: - Ламінування Вій - Ламінування брів - Фарбування та корекцію брів пінцетом та воском - депіляцію обличчя воском! 📍 Etobicoke, The West Mall 551 На дому!🏡 Моя робоча сторінка 👇 Працюю на професійних матеріалах : Thuya, Zola, Elan, Levissime, Praise: - ламінування Вій - 40$ - фарбування та корекція брів 20$ - ламінування + корекція 30$ - ламінування + корекція + фарбування брів 35$ 🎁💋 При любій послузі "депіляція верхньої губи" в подарунок! #Etobicoke #Toronto #brows #makeup #makeup #artist #вікторія #костюк #Ukraine #viktoriia_kostiuk #brows #kostiuk_makeup #ламінуваннявій #ламінуваннябрів
-
Добрый вечер! Ребята кто знает на каких условиях можно устроится в убер какая категория прав должна быть ? Если кто-то работает , напишите пожалуйста в лс
-
Кого цікавить підробіток-пишіть за деталями в лс🙃 Кур’єром в Uber eats Виплата щотижня 700-1000$ на початку Вільний графік, самі обираєте для себе графік та кількість годин Можна без знання англійської мови Рівень зп-залежить лише від вас Допоможу з реєстрацією та всім необхідним для початку роботи 👾 Все безкоштовно
-
Добрый вечер! Ребята, быть может у кого-то есть билеты на бумбокс и готовы их продать?
-
Захід є на офіційному сайті музею Т.Г.Шевченка в Торонто
-
Добрий день) Мене звати Анастасія і я хочу запросити вас до перегляду фільму «Сон» (1964). Захід відбудеться на підтримку підрозділу спеціального призначення «ГУРТ», що зараз воює на Південному напрямку України. Всі зібрані кошти підуть на купівлю дрона Mavic 3 Fly More. Тому приходьте та приводьте друзів)))