Ukrainian Toronto
-
Привіт! Пропоную індивідуальні заняття з англійської онлайн (Zoom/Google Meet) 🌱 Працюю з дорослими і підлітками з нуля 🌱 Знаходжу підхід до кожного 🌱 Формую індивідуальну програму 🌱 Враховую ваші зацікавлення і хобі 🌱 На домашнє завдання, окрім вправ, дивимося серіали і записуємо хвилинки про те, як минув тиждень Ціна: 250 грн/год, абонементна система оплат Пробне заняття (30 хв) – безкоштовно Також проводжу набір на speaking clubs (до 5 осіб) - 170 грн/год Про себе: - 2 роки досвіду викладання - вища філологічна освіта - рівень англійської С1 - займаюся з native speaker Працюю з інтерактивною дошкою Miro. У роботі використовую комунікативний підхід, а також сучасні автентичні матеріали. Після кожного уроку формую Quizlet sets, з якими дуже легко та ефективно вчити нову лексику. За записом і детальною інформацією звертайтеся у приватні повідомлення
-
ні, тому що почала вивчати англійську у школі
-
Я міняла у Kantor Currency Exchange. Але в CIBC, якщо хочеш покласти на рахунок 4к$ + (обмінюють так тільки американський дол), то вони можуть match курс обмінника, який вигідніший банку завжди. Для прикладу в банку було 1,34CAD за 1€, коли в обміннику 1,405CAD. Курс обмінника є в них на сайті
-
всем привет , где можно купить такой переходник в каком магазине ?
-
Давно не видел , раньше в долорамме продавался
-
Привіт всім 😎💪 Треную в онлайн форматі як у Залі так і в домашніх умовах. Кому цікаво , ставте лайк або напишіть мені на мій основний телеграм акаунт і я проведу вам повну консультацію! - Denkach28
-
Не знаю як до сексу по веб, вам більше про це мабуть відомо, але з приводу тренувань, напишіть мені і я покажу десятки своїх клієнтів які отримують гарні результати і самі зможете кожного з них запитати, а також надам відео і фото підтвердження про кожного. Не знаючи, не треба лити помиї на діяльність людей!
-
Курсів багато і освіта вища) А досвід і знання з дієтології, біохімії, нутріціології, біомеханіки, анатомії вже на рівні і практиці 14 років досвіду. Та і наврядчи зможете мати хочаб приблизну форму як у мене без знань) Це ваша думка, згоден) Всього найкращого)
-
Я не лию, я висловлю свою думку, онлай тренування - це не серьозно, тренер який бере на себе відповідальність за персональне тренування несе повну відповідальність за кліента, як можна це проводити онлай, ти більше в вашому резюме не вказано освіта, скоріше за все це місячні кури, в кращому випадку. Ви готові піти на прийом до лікаря який онлайн прйшов курси?) Відповідь очевидна, не займатись обманом людей
-
Так це треба вказувати, який заклад, рівень освіти. Шо таке форма? 5 місяці на курсі посидіти, чи ви думаете що рівень кмс по паверліфтінгу це серьозний показник? Не подумати що я вас хочу принизити! Я пропрацював більше 20 років і фітнес індустрії і знаю кто приходить шукати роботу, в людини стоїть вибір або будова або інструктор в тренажерному залі) Нажаль для вас, змушений це констатувати, що онлай тренування, це чистої води афера, а про кліентів, відгуки, як кажуть без лоха і життя скучне 😎
-
Ну по перше КМС по Powerlifting МС по жиму КМС з боксу І про курс ви зря, бо у мене все чисто, але це сеодно справа кожного. Будова? Я вибір зробив між трішки іншим, але для вас можливо воно і так. Відчуття, що ви трішки в житті образились на всих, хто заробляє своїми знаннями, досвідом і в тій сфері, яка їй подобається) В будь-якому разі, дякую за вашу думку, вона дуже цінна для мене 😇
-
Я людей застерігаю, від таких "експертів" зараз і так не легкі часи, багато людей покинули країну, і шукають як дешевше все зробити, щоб якось економити, онде діло як би ви були в Канаді і мали місцевий сиртифікат і надавали послуги. А друге діло бігати по різним чатам і шукати лохів
-
Ви неправі це по перше! А по-друге, не думаю, що ви дуже сильно за людей переживає те, зараз використовуєте цей психологічний хід, просто не розумію до кінця для чого? Може ви тренер по місцевому і боїтесь, що у вас відіб'ють клієнтів? Кожен робить свій вибір. Ще раз кажу, всім хто мені пише, я даю ПОВНУ інформацію про себе, свої знання, свою освіту, свій досвід, результати десятків клієнтів яких і зараз треную і з кожним з ним можете самі поспілкуватись! На цьому закінчую спілкування з вами, витрачаємо час один одного, але залишиться кожен при своїй думці! А ще, класно писати коментарі сховавшись за Український тризуб)😂