Ukrainian Toronto
-
ну та ж навпіл сумма)
-
Я ще розумію якби з чоловіком шукали)
-
Так дівчина до чого?))
-
кріпово
-
бо там ціни від 1200 баксів
-
😂 а що я шукаю варіант економії) на перший час
-
Тобто незнайома дівчина розділить з вами аірбнб?))
-
Шукаю естімейтора для оцінювання будівельних проектів. Якщо у вас є стаж в оцінюванні об’єму насипних, структурного демонтажу і копальних робіт, пишіть в ПМ
-
ви знаєте в кожного свої фантазії)але я суто в корисливих цілях в плані економії )
-
Kijiji
-
Шукаю кімнату Торонто, район любий, або якщо хтось би міг допомогти де шукати, буду радий за інформацію
-
Підскажіть будьласка де можна в Торонто недорого отримати emergency first aid & сертифікат?
-
Ми все тут здаєм
-
Всім привіт мене звати Давид мені 19) приїхав недавно в Торонто планую знімати 2 кімнатну квартиру в районі Етобіко, але мені не вигідно знімати квартиру одному тому пропоную орендувати її разом! Потрібно щоб була сімейна пара(без дітей) поділим оплату на 3. Мої контакти:+14377748963 maruhaaaaaaa@gmail.com
-
Всім привіт! Можливо комусь потрібне житло, є вільний просторий Бейсмент у нас в будинку. Ми з України, шукаємо сімью або дівчат на підселення. Будинок знаходиться в Міссісаузі. Деталі в особисті повідомлення.
-
Здравствуйте, напишите мне в лс, что за условия, цена? Семья 44 и 46 лет, плюс кошка
-
Любі друзі є квиток на літак Торонто Варшава, на 14 квітня, можливо когось зацікавить, пишіть в особисті повідомлення)
-
Дякую
-
Доброго дня, а яка вартість? цікавить для сім'ї
-
Всім привіт, хтось може поділитись контактами чи інформацією, шукаю роботу на фабриці чи складі, для себе і своєї дівчини, дуже потрібно🙏🏻
30 Jan 2023, 02:57
3984/21953
about 18 hours ago