Ukrainian Toronto
-
Плануєте переїзд в Канаду? -Квитки з любої країни світу в Канаду. -Надам консультацію і відповіді на актуальні запитання для того щоб освоєння в новій країні пройшло комфортніше. -зустріну з аеропорта та відвезу до вашої оселі або готелю. За деталями звертайтеся в месенджер
-
Доброго дня. Розумію, що багато хто ставив таке питання, але які документи потрібні для в'їзду до Канади та отримання Work permit, окрем закордонного паспорту з вклеїною візою та листу POE Introduction Letter - WP? Чи треба встановлювати додаток Arrive Canada для в'їзду?
-
Дуже дякую)
-
Доброго дня, шановні! Шукаю роботу в Канаді: зоопсихолог, (animal behaviorist), етолог, фахівець з корекції поведінки тварин, дресирувальник (тренер) собак, кінолог. Приїжджаємо до Канади за програмою CUAET. Виїхали із дружиною з Києва. З квітня мешкали в Іспанії, наразі в Лісабоні. Готовий до переїзду. CV – на запит. Про себе: Люблю та розумію собак. Дресирую та виховую собак з 1973 року. Професійно розпочав вивчення поведінки тварин з 1975 року – у Лабораторії фізичної етології Інституту зоології АН України. Як зоопсихолог (animal behaviorist) - професіонал у галузі поведінки тварин з вищою профільною освітою (стаж 47 років, ст. науковий співробітник), консультую власників собак, котів та інших тварин, навчаю їх методам безконфліктного дресирування та способам мотивованої корекції проблемної поведінки, створенню оптимальних умов утримання, розведення та гуманного відношення та взаєморозуміння. Суддя FCI за породами кавказька, середньоазіатська вівчарка та тібетський мастиф, а також ще 15 порід II групи FCI. Інформація, контакти та відгуки про мене та мою роботу – на моєму сайті та в оголошенні на Google-картах (всі посилання на моїй особистій сторінці в ФБ).
-
Добрий день) Мене звати Анастасія і я хочу запросити вас до перегляду фільму «Сон» (1964). Захід відбудеться на підтримку підрозділу спеціального призначення «ГУРТ», що зараз воює на Південному напрямку України. Всі зібрані кошти підуть на купівлю дрона Mavic 3 Fly More. Тому приходьте та приводьте друзів))) Захід є на офіційному сайті музею Тараса Шевченка в Торонто
-
АКЦИЯ к 8 марта! Здравствуйте, нахожусь в Украине, Николаев. Отправка по всему миру! Хотите получить такое украшение в подарок? Если да, тогда заходите ко мне в инстаграм. Вся информация под последней публикацией спасибо! Ассортимент и цены или пишите +380672036280
-
Шукаю фотографа для себе на фотосесію!!! Хочу зробити зйомку у студії для себе, і шукаю фотографа який би зміг зробити фото Фотоапарат я даю свій, обробка і все решта теж зроблю сама Мені потрібно людину лише для самого процесу фотосесії! Можливо тут є хтось хто би зголосився допомогти, звичайно не за безплатно😊
-
тут французька 🤦🏻♂️ Тому питаю
-
Я вже тиждень і пару днів в Монреалі я чув таке що волонтери вже неприймуть якщо ти немаєш житла і прелитиш в Торонто Це правда ?
-
Від 70$ по моєму було,дивлячись на яку професію
-
Всім привіт,потрібна ваша допомога терміново!!! Маю виліт до Торонто через США,чи потрібна транзитна віза???
-
Red Cross надає такі курси,все залежить для якої роботи Вам потрібно.
-
Привіт.де можна в Торонто найшвидше пройти медкомісію яка потрібна до 90 днів по приїзду.