Ukrainian Toronto
-
Запрошую всіх любителів 🥊 боксу на свої тренування у Торонто. Будь-який рівень фізичної підготовки, будь-який вік. Розробляю власні методики тренувань для кожного. Групові та приватні заняття. 15 років роботи тренером з боксу в Україні та Китаї. Великий досвід роботи з дітьми та дівчатами. Якщо у вас є бажання і час, я чекаю на вас у своєму боксерському 🥊 класі.
-
Доброго дня підскажіть як обміняти водійські права в онтаріо? Дуже дякую за відповідь
-
Добрий день) Мене звати Анастасія і я хочу запросити вас до перегляду фільму «Сон» (1964), що відбудеться до дня пам’яті Т.Г.Шевченка. Вже цієї п‘ятниці! Захід відбудеться на підтримку підрозділу спеціального призначення «ГУРТ», що зараз воює на Південному напрямку України. Всі зібрані кошти підуть на купівлю дрона Mavic 3 Fly More. Тому приходьте та приводьте друзів))) Захід є на офіційному сайті музею Тараса Шевченка в Торонто
-
Добрый день, постоветуйте пожалуйста хорошего, недогого мужского парикмахера
-
Також цікавлюсь курсами по колористиці з нуля. Збираюсь проходити ліцензування в Онтаріо , тому потрібні навички колориста. Напишіть в приватні повідомлення 🙏 хто проводить навчання.
-
Кому цікаво , скину посилання на робочу сторінку у приват
-
Дівчата привіт. Я майстер з нарощення волосся. Територіально в Торонто. Кому потрібна корекція ( стрічки , капсули та американське нарощнння) чи взагалі цікавить нарощення , я можу надати свої послуги. Також в мене компанія по продажу волосся у всьому світі. Тому Ви можете як придбати просто волосся для своїх клієнтів так і наростити у мене волосся
-
Доброго дня, може кто працює, або знає номери, де можна працевлаштуватись на склади одягу, або щось подібне
-
Теж шукаю роботу в Торонто, бажано центр міста. Напишіть будь ласка рекомендації як пошвидше знайти роботу)
-
Доброго дня! Можливо у когось є білети на концерт Бумбокс, готовий перекупити у вас!