Ukrainian Toronto
-
Добрый день, постоветуйте пожалуйста хорошего, недогого мужского парикмахера
-
Також цікавлюсь курсами по колористиці з нуля. Збираюсь проходити ліцензування в Онтаріо , тому потрібні навички колориста. Напишіть в приватні повідомлення 🙏 хто проводить навчання.
-
Кому цікаво , скину посилання на робочу сторінку у приват
-
Дівчата привіт. Я майстер з нарощення волосся. Територіально в Торонто. Кому потрібна корекція ( стрічки , капсули та американське нарощнння) чи взагалі цікавить нарощення , я можу надати свої послуги. Також в мене компанія по продажу волосся у всьому світі. Тому Ви можете як придбати просто волосся для своїх клієнтів так і наростити у мене волосся
-
Доброго дня, може кто працює, або знає номери, де можна працевлаштуватись на склади одягу, або щось подібне
-
Теж шукаю роботу в Торонто, бажано центр міста. Напишіть будь ласка рекомендації як пошвидше знайти роботу)
-
Доброго дня! Можливо у когось є білети на концерт Бумбокс, готовий перекупити у вас!
-
Їду з України) Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в лічку, привезу що потрібно)☺️
-
Спершу вкажіть місто, дати вильоту і номер рейсу Тоді пишіть
-
В польських магазинах
-
Добрый вечер. Подскажите please, где в Торонто можно найти гречку, творог, сгущёнку? Есть ли наши украинские магазины?
-
Зайдите на indeed и забейте бренд, знаю GAP постоянно набирает к себе на склады