Ukrainian Toronto
-
Всім привіт, прилітаю в канаду 5 квітня, шукаю кімнату в торонто, бюджет 1000$.
-
Привіт всім 😎💪 Треную в онлайн форматі як у Залі так і в домашніх умовах. Кому цікаво , ставте лайк або напишіть мені на мій основний телеграм акаунт і я проведу вам повну консультацію! - Denkach28
-
Доброго дня. Можливо хтось може скинути лінк де можна знайти інфу по отриманню канадських прав якщо є українські? Саме тест теорія
-
Е такі я сам знімаю за 750
-
Доброго ранку! Порекомендуйте будь ласка гарного перукаря в Торонто. Бажано район North York
-
Запрошую всіх любителів 🥊 боксу на свої тренування у Торонто. Будь-який рівень фізичної підготовки, будь-який вік. Розробляю власні методики тренувань для кожного. Групові та приватні заняття. 15 років роботи тренером з боксу в Україні та Китаї. Великий досвід роботи з дітьми та дівчатами. Якщо у вас є бажання і час, я чекаю на вас у своєму боксерському 🥊 класі.
-
Доброго дня,запрошую до себе Адреса: 270 Avenue Rd Toronto ON M4V 2G7 Canada Інст:instagram.com/hairdresser_toronto?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Доброго дня, у когось є знайомі хто займається стрижкою , в North York?
-
Можете глянути Winners Там часто хороші речі продають за гарними цінами Якщо хатній одяг, суто в хаті, то можете глянути секонд-хенди їхні Є на перехресті Jane&Finch