Ukrainian Toronto
-
Е такі я сам знімаю за 750
-
Доброго ранку! Порекомендуйте будь ласка гарного перукаря в Торонто. Бажано район North York
-
Запрошую всіх любителів 🥊 боксу на свої тренування у Торонто. Будь-який рівень фізичної підготовки, будь-який вік. Розробляю власні методики тренувань для кожного. Групові та приватні заняття. 15 років роботи тренером з боксу в Україні та Китаї. Великий досвід роботи з дітьми та дівчатами. Якщо у вас є бажання і час, я чекаю на вас у своєму боксерському 🥊 класі.
-
Доброго дня,запрошую до себе Адреса: 270 Avenue Rd Toronto ON M4V 2G7 Canada Інст:instagram.com/hairdresser_toronto?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Доброго дня, у когось є знайомі хто займається стрижкою , в North York?
-
Можете глянути Winners Там часто хороші речі продають за гарними цінами Якщо хатній одяг, суто в хаті, то можете глянути секонд-хенди їхні Є на перехресті Jane&Finch
-
Всех приветствую Любителям спорта ,единоборств Открыта секция Боевое Самбо /ММА Квалифицированный тренер : Мастер спорта Украины по греко-римской борьбе Чемпион Украины по греко-римской борьбе Чемпион мира ,многократный чемпион страны ,международных турниров по Боевому Самбо Валерий Черноусов 411 Bradwick dr Vaughan, Ontario Есть детская группа и взрослая 4372636578 Не стесняйтесь пишите ,звоните
-
Всім привіт, запрошую до себе на процедури краси: Корекція + фарбування брів Ламінування брів Ботокс Перманентний макіяж( губи, брови, міжвійка) Працюю пігментами від Leader Знаходжусь метро Dundas
-
З нагоди дня народження Тараса Григоровича Шевченка, хочу запросити вас до перегляду фільму «Сон» (1964), що відбудеться до дня пам’яті Т.Г.Шевченка. Вже цієї п‘ятниці! Захід відбудеться на підтримку підрозділу спеціального призначення «ГУРТ», що зараз воює на Південному напрямку України. Всі зібрані кошти підуть на купівлю дрона Mavic 3 Fly More. Тому приходьте та приводьте друзів))) Для купівлі квитків користуйтесь QR-кодом або посиланням на офіційному каналі музею. Квитки також можна придбати безпосередньо в музеї перед початком заходу. Захід є на офіційному сайті музею Тараса Шевченка в Торонто