Ukrainian Toronto
-
Я сподіваюсь що хоть можливо на цей раз буде хвилина мовчання? Тому що 24 лютого навіть хвилину мовчання не поставили, всі стрибали та співали
-
Я ж не знаю хто минулого разу був організатором, тому і запитала)
-
Привіт всім! Я опублікував повідомлення про послуги з чищення повітроводів і кілька клієнтів, які потребували ще 5-6 робіт, щоб виконати мою вантажівку, будь-кому, хто бажає отримати фіксовану ставку за повну послугу з очищення повітроводів у будинку, ми пропонуємо знижку 50 доларів . (ОПЛАТА ПІСЛЯ НАДАННЯ ПОСЛУГИ) Електронна адреса: [email protected]
-
Central Tech Stadium, 725 Bathurst St, Toronto, ON M5S 2R5, Canada
-
Допоможіть втілити мрію.. Нам потрібні вол'єри, велика кількість вол'єрів, аби ми мали можливість утримувати більшу кількість тварин, тим самим рятувати кожного, хто цього потребує. Перетримувати, лікувати, годувати - все це дуже добре, але прихисток неменш важливий. Кожна тварина має право на тепло, та не тільки.. ❗️Якщо ви в Дніпрі та маєте змогу допомогти нам фізично (матеріалом/інструментом/руками) або інформаційно, пишіть/телефонуйте: +380953662160 Можливо ви маєте можливість поширити, або допомогти нам фінансово, ми будемо дуже вдячні вам: ПриватБанк: 🆘 💳 5457 0822 9375 6743 💳 🆘 Райффайзен: 🆘 💳 4149 5001 1443 4510 💳 🆘 ПІБ Новікова М.Ю (волонтер, яка має пряме відношення до притулку) PayPal: [email protected] Зараз тяжкий час, але це не привід залишати маленьких крихіток без уваги та тепла. Бережіть себе, миру нам ❤️🩹
-
Хтось живе в Садбері?
-
За гугли drive center якщо я точно памьятаю
-
Залежить від того, скільки буде спроб)
-
В чаті є Електрики хто шукає роботу по спеціальності?
-
Ну так хоч уточніть Ким працювати Раптом вам кинуть вакансії таксиста чи енергетика атомника Які вакансії, що вміє, що знає?
-
Сайты для поиска работы, Indeed например)
-
#майстер #toronto #downtown привіт💚 Натуральні та доглянуті брівки завжди в тренді На суботу є ще вільні годинки встигніть здійснити запис 🌷 •Ламінування вій •Ламінування брів •корекція та моделювання •пофарбування •висвітлення брів •чоловіча корекція брів •чоловіча покраска брів •щастя для Вій , брів ( в подарунок при ламінуванні❤️) 📍913 Bay Street, Toronto , ON 📎 Yanochka 📞 + 1 (437) 231-7551