Ukrainian Toronto
-
Залежить від того, скільки буде спроб)
-
В чаті є Електрики хто шукає роботу по спеціальності?
-
Ну так хоч уточніть Ким працювати Раптом вам кинуть вакансії таксиста чи енергетика атомника Які вакансії, що вміє, що знає?
-
Сайты для поиска работы, Indeed например)
-
#майстер #toronto #downtown привіт💚 Натуральні та доглянуті брівки завжди в тренді На суботу є ще вільні годинки встигніть здійснити запис 🌷 •Ламінування вій •Ламінування брів •корекція та моделювання •пофарбування •висвітлення брів •чоловіча корекція брів •чоловіча покраска брів •щастя для Вій , брів ( в подарунок при ламінуванні❤️) 📍913 Bay Street, Toronto , ON 📎 Yanochka 📞 + 1 (437) 231-7551
-
Привіт, шановна група! Мені потрібна ваша увага! Благаю вас, допоможіть нам будь ласка! Для нашої родини, це, наразі дуже важливо. Моя дитина, моя мати, і я - перебуваємо зараз у дуже поганому положенні, в першу чергу в матеріальному плані. Я зертаюсь до всіх небайдужих, до всіх хто може допомогти копійкою, їжею, памперсами або дитячим харчуванням. Якщо такі є, то відпишіть мені в ЛС. Зараз, ми з моєю мамою не працюємо. Гроші, які були на чорний день, ми витратили ще тиждень тому. Сьогодні, окрім будинку, у нас більше нічого немає. Я прошу вас, не ігноруйте це прохання, будь ласка. Ми всі батьки, і всі віддамо та зробимо все, задля наших діток, але, все що я могла зробити - я зробила, тому тепер я звертаюсь до вас, до всіх тих, хто може допомогти. Дякую!
-
так
-
Так само допомагає Червоний Хрест там
-
В Харкові як мінімум можна звернутися до організації Карітас Харків. Вони і х продуктами допомагають, з дит харчуванням і оформленням мат допомоги
-
И волонтёры помогают с питанием и одеждой. А в некоторых районах раздают горячие обеды. В каком районе территориально вы находитесь?
-
Так, в 126 школі 100% є пункт роздачі обідів. А соцзахисти регулярно збирають данні для допомоги
-
Запрошую всіх любителів 🥊 боксу на свої тренування у Торонто. Будь-який рівень фізичної підготовки, будь-який вік. Розробляю власні методики тренувань для кожного. Групові та приватні заняття. 15 років роботи тренером з боксу в Україні та Китаї. Великий досвід роботи з дітьми та дівчатами. Якщо у вас є бажання і час, я чекаю на вас у своєму боксерському 🥊 класі.
-
Добрий вечір ! Підкажіть фотографа , хто робить фотосесії вагітних. Більш-менш за прийнятною ціною. Заздалегідь дякую !