Ukrainian Toronto
-
а скільки ви чекали якщо не секрет?
-
В аеропорту тепло!
-
Спасибо
-
не знаю що їй казати, я просила повернутись в аеропорт, але вона сказала що не буде більше там сидіти і вмирати з голоду і холоду добу що їм треба житло
-
Щось у вашої мами з характером . Організація допомогла не одній тисячі людей. Да, можуть говорити всяке, мені теж не сподобався тон, тема, і т д, але вони домогають.
-
Напишіть Food bank Toronto Там будуть адреси і сайт
-
Ця організація основана імміграційною канадською службою. Шахраями вони не можуть бути.
-
Дивна якась ситуація
-
Ця організація не шахраї
-
сказали не повернуться, щоб я шукала для них безкоштовне житло і роботу я не знаю де шукати і що робити, у самої дитина хвора і не можу нічим допомогти
-
Хай повертаються в аеропот!
-
мама сказала що червоний хрест більше не співпрацює з цією програмою, є ця організація і вони шахраї так мені сказала мама, я не знаю що робити
-
Подскажите, где дешевле пройти мед комиссию в Торонто, Миссисауга? Слышала такое, что провинция возвращает оплату за мед комиссию. Кто-то оформлял возврат? Поделитесь пожалуйста
-
Так вони дають житло Хай подзвонять на гарячу лінію
-
Добрый вечер. Подскажите фуд банки в Торонто. Человеку надо.
-
ось ця організація
-
ситуація жесть вони давно жили в Хорватії, тут вирішили в Канаду, я передумала, поїхав його брат спочатку сам, йому в аеропорту допомогли з житлом, він також приїхав без копійки, зробив всі документи, отримав виплати, йому знайшли житло в оренду, роботу, він працює і живе. І вони вирішили також ризикувати і поїхати, мама дуже хвора і в принципі не має заробітку, а чоловік останні гроші спустив на квитки, ну от долетіли, серед ночі прилетіли, сказали що все дуже довго, вони дуже втомились, вони попросили житло, їм 5 годин поспіль казали знайдуть, і потім сказали не знайдуть і вони пішли геть на вулицю і тепер бродять по Торонто шукаючи що небуть, хоча б поїсти
-
На вулиці вони не могли опинитись тому що з аеропорту не виганяють. Хай йдуть ще раз, можливо там помінялись люди.
-
Бляха муха. Як так?; Припертись за 8 тис км і не мати грошей на готель. Розумію, це питання не до вас, але хоч уроком для інших хай буде. Дурили дурили? Яким чином. Ви виясніть, тому що вони не беруть за те гроші. Можливо то не та організація?
-
я сама в шоці і не знаю як допомогти бо в Україні
30 Jan 2023, 02:57
449/21783
13 minutes ago