Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Toronto

Ukrainian Toronto

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
22.0k Posts 3.1k Posters 57.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Oleg Sidorov
    wrote on last edited by
    Навіть з Європи багато хто повернувся - допомога невеличка, з житлом теж чим далі тим гірше
    1 Reply Last reply
    0
  • t394056032T Offline
    t394056032T Offline
    Юлия Тритяченко
    wrote on last edited by
    Та зрозуміло, що є і з гарячих місць. Але все одно у багатьох немає розуміння що тут і до чого. І що тут важче, ніж в Європі
    1 Reply Last reply
    0
  • t394056032T Offline
    t394056032T Offline
    Юлия Тритяченко
    wrote on last edited by
    У мене так само деякі знайомі повернулися додому, незважаючи на періодичні обстріли міста
    1 Reply Last reply
    0
  • t394056032T Offline
    t394056032T Offline
    Юлия Тритяченко
    wrote on last edited by
    Так, згодна. Бо треба розуміти, що допомога не нескінченна. І тут або треба адаптуватися під нові реалії, або повертатися. Нікому не цікаво витрачати податки на людей, які потім не відпрацюють те, що на них витратили. 🤷‍♀️
    1 Reply Last reply
    0
  • t382055565T Offline
    t382055565T Offline
    Natali
    wrote on last edited by
    Кого цікавить робота -пишіть за деталями в лс🙃 (Торонто) та інші великі міста Кур’єром на доставку їжі Пішки/вело/авто Виплата щотижня (800-1000$ вело) Вільний графік, самі обираєте для себе дні та кількість годин Можна без знання англійської мови Рівень зп-залежить лише від вас Допоможу з реєстрацією та всім необхідним для початку роботи 👾 (безкоштовно)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg Lytvyn (Felix)
    wrote on last edited by
    Hello! I'm a photographer in Toronto If you want to have nice pictures at good price (now it's CAD100 for up to an hour and a half of shooting) - get in touch! I do street photos, photo sessions, christenings, birthdays, weddings, etc. I am also looking for models for boudoir shootings under (can be TFP conditions), but of course I will not show examples of these photos here. If you wish, I will show you it in private (TFP - is free, you have cool photos, I have a portfolio). Send me a message, if you want to book a time! Привіт! Я фотограф у Торонто Якщо ви хочете мати гарні знімки за хорошу ціну (зараз це 100 CAD до півтори години зйомки) - звертайтесь! Роблю вуличні фото, фотосесії, хрестини, дні народження, весілля та ін. Також шукаю моделей для будуарних і ню зйомок (може бути на умовах ТФП), але приклади цих фото я, звичайно, показувати тут не буду. Якщо бажаєте, покажу в приват (TFP - безкоштовно, у вас класні фото, у мене портфоліо). Надішліть мені повідомлення, якщо хочете забронювати мене!
    1 Reply Last reply
    0
  • t489727026T Offline
    t489727026T Offline
    Alina
    wrote on last edited by
    Всем привет 👋🏻 ДЕВОЧКИ, подскажите пожалуйста косметолога и мастера педикюра 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Майя
    wrote on last edited by
    Доброго дня!Сімейна пара прилітає 29 березня, нас цікавить робота в Торонто
    1 Reply Last reply
    0
  • t1824109081T Offline
    t1824109081T Offline
    Володя Пенцко
    wrote on last edited by
    Добрий вечір шукаю роботу Працював на будівництві зовнішні та внутрішні роботи Більшості ремонт магазинів в торгових центрах)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vitalina
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Ми сімейна пара, прилітаємо до Торонто 30 березня. В активному пошуку житла по адекватній ціні. Житло потрібно на 2 тижні. Розглядаємо варіанти житла як в місті так і на околицях. Всім буду дуже вдячна за будь-які пропозиції/рекомендації. Всім миру 🤗🤗
    1 Reply Last reply
    0
  • t654085570T Offline
    t654085570T Offline
    Marta o_d
    wrote on last edited by
    🇨🇦 КАНАДА #globalukrainians #канада #події З 13 березня до 1 травня щотижня відбуваються зустрічі для українців у Торонто. Реєстрація: [email protected] або телефонуйте 416-231-7070 дод. 307
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ANTON VELYKYI
    wrote on last edited by
    Допоможіть зняти житло.? В Торонто
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    Доброго дня шановнi. Подання податкових декларацій. Pеєстрація корпорацій та GST/HST account. Звертайтесь за тел 647-819-2707
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yana
    wrote on last edited by
    Мені потрібна допомога. Потрібно зробити мені резюме ( через дві години зустріч з работодавцем) Хто допоможе мені!! ЗАРАЗ!!! Я заплачу розумну ціну. Пишіть в месенджер
    1 Reply Last reply
    0
  • t683876810T Offline
    t683876810T Offline
    Натали
    wrote on last edited by
    В Люксембург вам надо)))
    1 Reply Last reply
    0
  • t5251029729T Offline
    t5251029729T Offline
    Artiukhov Artem
    wrote on last edited by
    Запрошую всіх любителів 🥊 боксу на свої тренування у Торонто. Будь-який рівень фізичної підготовки, будь-який вік. Розробляю власні методики тренувань для кожного. Групові та приватні заняття. 15 років роботи тренером з боксу в Україні та Китаї. Великий досвід роботи з дітьми та дівчатами. Якщо у вас є бажання і час, я чекаю на вас у своєму боксерському 🥊 класі.
    1 Reply Last reply
    0
  • t707784547T Offline
    t707784547T Offline
    Viktoriia Kostiuk
    wrote on last edited by
    📍 Etobicoke, The West Mall 551 На дому!🏡 Виконую послуги: - Ламінування Вій - Ламінування брів - Фарбування та корекцію брів пінцетом та воском - депіляцію обличчя воском! Працюю на професійних матеріалах : Thuya, Zola, Elan, Levissime, Praise: - ламінування Вій - 40$ - фарбування та корекція брів 20$ - ламінування + корекція 35$ - ламінування + корекція + фарбування брів 40$ 🎁💋 При любій послузі "депіляція верхньої губи" в подарунок! #Etobicoke #Toronto #brows #makeup #makeup #artist #вікторія #костюк #Ukraine #viktoriia_kostiuk #brows #kostiuk_makeup #ламінуваннявій #ламінуваннябрів
    1 Reply Last reply
    0
  • t432818359T Offline
    t432818359T Offline
    Nadiia
    wrote on last edited by
    🤦🏻 Цікаво було б почути від того співробітника консульства відповідь на питання: «а чи багато він бачив мільйонерів, які виїхали до Канади?». Більш дивної цитати співробітника укр консульства я не чула….
    1 Reply Last reply
    0
  • t5658227078T Offline
    t5658227078T Offline
    S.
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Підкажіть, якщо в ворк перміт мені поставили провінцію Квебек, а по факту я хочу бути в Онтаріо, це є критичним?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman4ik
    wrote on last edited by
    Он имел в виду в гривнах😉
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.