Ukrainian Toronto
-
Терміново!!!ХТО ЛЕТИТЬ ЗАВТРА З ЛІСАБОНУ
-
Понто - Дельгада - Лісабон - Торонто, хто летить завтра, відпишіть будь ласка
-
Они тут карпентеры называются
-
А яка функція арматурника?
-
Карпентери з деревом працюють
-
А арматура до чого?
-
Доброго часу дня! Де в Міссіссагі можна зробити мед.тест і ОНІР? Щиро адячна
-
Кого цікавить робота -пишіть за деталями в лс🙃 (Торонто) та інші великі міста Кур’єром на доставку їжі Пішки/вело/авто Виплата щотижня (800-1000$ вело) Вільний графік, самі обираєте для себе дні та кількість годин Можна без знання англійської мови Рівень зп-залежить лише від вас Допоможу з реєстрацією та всім необхідним для початку роботи 👾 (безкоштовно)
-
Не забувайте, що як виявиться що вона мала гроші - амвоно рано чи пізно виявиться -то прийдеться все првернути, Причому все відразу - одним платежем
-
Вязати арматуру
-
Добрий день 😊 Порадьте будь ласка, як краще знайти квартиру чи кімнату заздалегідь в Торонто, чи поблизу? Які ресурси краще використовувати?
-
Вам в юніон
-
Доброго дня, може у когось є номер телефону ріелтора, щоб швидше знайти мешкання? Буду вдячна за допомогу. А взагалі можливо знайти житло за 2000$ в Торонто, Гамільтоні чи Міссісаугі?
-
Може маєте посилання для пошуку роботи та житла в Торонто?
-
Доброго дня. Планую прилетіти в Торонто 29 березня. Шукаю кімнату для однієї людини з кінця березня або початку квітня. Коротко про себе, мене звати Віра, мені 40 років , без шкідливих звичок, лечу одна. Можливо хтось здає кімнату в квартирі ?
-
Всім привіт 👋🏼 Я Даша, майстер перманентного макіяжу, запрошую всіх охочих на процедури) Пудрові брови 🪄 Помадні губи🪄 Міжвійка 🪄 Ламінування вій 🪄 Моделювання та ламі брів 🪄 Використовую якісні сертифіковані пігменти, та одноразові витратні матеріали) Працюю в районі Vaughan, Maple 🍁 P.S Кожного тижня потребую в моделях (опала тільки за матеріал 60$, присилайте ваші фото без макіяжу) Мій інстаграм instagram.com/makhova.permanent
-
Який?
-
Скажите кто знает сколько цена реально квадрата покраски в Торонто?
-
В любий, там направлять. Така спеціалізована робота тільки на великих проектах а великі проекти в основному всі union
-
❗️❗️❗️Требуется шпаклевщик с опытом❗️❗️❗️ Местоположение:Торонто(ОРОРА) ❗️Оплата кешом❗️
30 Jan 2023, 02:57
4659/21908
about 9 hours ago