Ukrainian Toronto
-
Привіт., ти сьогодні займаєшся. Шукаємо людей на часткову та повну зайнятість, переважно з помічником, а також з роботою вдома. Пропонуємо дистанційно та в офісі. Це робота вдома і оплачується щотижня. Якщо вас зацікавила вакансія, пишіть мені в приватні повідомлення для отримання додаткової інформації. Надішліть мені приватне повідомлення англійською, якщо ви добре розбираєтеся в комп’ютері.
-
Хтось оформляв допомогу від провінції Онтаріо? Якщо так, то можете розповісти більш детальніше про це в пп?
-
Доброго дня. Ми сім'я з трьох чоловік +собачка такса. Прилетіли 18 числа, 1 лютого закінчується термін перебування в готелі і будемо їхати в Гамільтон, бо знайшли там квартиру. Зараз ми в Міссісазі Hotel Itinerary - Four Points by Sheraton Meadowvale - 2501 Argentia Road Mississauga, ON. Маємо 4 валізи. Може хтось буде їхати чи порекомендує когось, хто міг би нас завезти в Гамільтон?
-
Скамер
-
Доброго дня,шановна спільното!) З кінця лютого початку березня планую здати кімнату у двокімнатних апартаментах(є руммейтка,також українка)Розташована в районі Кеббеджтаун,Торонто. До центру,головної площі та метро 8 хвилин пішки,прямо під домом зупинка 505 трейну ttc. В будинку є безкоштовний спортзал,бассейн,паркінг та лаунж-зони. В квартиру були закуплені меблі: зручне ортопедичне ліжко,столи,шкафи..пралка та сушка є.Найближче головне перехрестя Dundas Square Gardens — Dundas St і Jarvis St. Цей кондомініум у Торонто можна знайти за адресою Dundas Street East, 200. Прямо в будинку є декілька мережевих кав’ярень,в двох хвилинах супермаркети метро,loblaws.1350$ на місяць,коммунальні платежі окремо. Контракт заключено терміном на 1 рік до грудня 2023 з можливістю продовження. Оплата по-місячно до червня включно. З липня по грудень повна сума ренти за квартиру оплачена наперед. При заїзді проситиму мені її повернути.
-
Ще на цьому сайті ніби лояльні до українців. Чомусь ссилкою не можу відправити
-
Попробуйте подзвонити, радили її в групах