Ukrainian Toronto
-
Дякую.
-
в ютубі по будь якому відео зроби, там все максимально просто
-
Всем привет,может кто то подскажет работу в Downtown,буду благодарен)🤝
-
Печу торти, хліб, пироги, заморожені напівфабрикати та готові страви. 4375536027
-
Всем привет. Ну или либо кто может посоветовать работу. Буду благодарен 😊
-
Всім привіт. Хто може кинути пару порад, як вивчити мову. Поділіться, будь ласка, стратегією. На курси записана, але треба чекати, мову хочу розпочати вчити вже.
-
Всім гарного дня!
-
Шукаю роботу. З радістю стала б чиєюсь помічницею). В мене великий досвід бухгалтера, але є бажання і навички навчитись чогось іншого.
-
Спробуйте Callan method, вле вам потрібний хтось хто уже знає англ, або пошукайте цей метод в аудіо версії
-
Написала в приватні повідомлення
-
На даний момент у мене залишилася тільки ця машина. з полиці . в 2006 році. 300 тисяч кілометрів. 3250 доларів США , можете писати в приват
-
Оренда автомобіля в Торонто✔️ Допомога в підготовці до іспиту ✔️
-
повідомлення мені, якщо ви можете працювати за $500 щотижня для початку, якщо вам легко працювати в Інтернеті та ви розмовляєте англійською, вам слід дуже подумати
-
Привіт! А чи є у вас знайомі, або серед нас дитячий психолог? Дуже потрібний
-
Всім привіт. Хто готується до IELTS? Шукаю для розмовної практики партнерів, щоб зідзвонювались і спілкуватись 1-2 години на тиждень, та прокачувати свій рівень англійської. Кому цікаво теж прокачувати і ви плануєте здавати IELTS пишіть в лс
-
Хто буде їхати з України в Торонто? Відпишіть в особисті повідомлення, треба купити ліки(без рецепту). Звичайно, не за безкоштовно.
-
Доброго дня.Здається кімната на Richmond бажано для дівчини тільки з статусом і порядної.(може бути студентка). Ціна 800 $.
-
Знаю психологів в Угорщині, можу скинути контакти, дають online сесії.
-
Є дві кімнати в бейсменті міссісага більша 850, меньша 750. Все включено. Район Дандас і Кавсра. Тел 6477690769
-
Є дві кімнати в бейсменті міссісага більша 850, меньша 750. Все включено. Район Дандас і Кавсра. Тел 6477690769
30 Jan 2023, 02:57
4847/21795
about 6 hours ago