Ukrainian Toronto
-
В billie bishop немає
-
Доброго ранку . Шукаємо 3b+ (2 сім’ї )в Mississauga. Бюджет 3600. Оплата перший та останній місяць
-
Усім привіт,може кто підскаже стоматолога,Українскомовного )) Дякую!!)
-
Можна фото, більше інформації ?
-
Вітаю! Чи робив хтось letter of authentification для зарахування стажу кермування? Підкажіть, де його можна замовити і скільки часу це займає?
-
Добрий день, запрошую на пробний безкоштовний урок з математики ☺️ Дітки від 5 до 17 років 👫 Онлайн школа, уроки проходять на платформi з вчителем Пишіть, будь ласка, в приват)
-
Хвост муж контакты інструкторів по водінню?
-
Лист
-
Привіт, підскажіть будь-ласка, чи потрібно в аеропорту комісару роздрукувати, якись
-
Напевно ці два слова були «хтось має » )))
-
Підскажіть будьласка які документи були потрібні в старшу школу (16 років). З чого взагалі вы починали? Заздалегідь дякую
-
В driverest нічого не питали, взяли стаж з дати видачі що на українських правах
-
Я також на це розраховувала🙂
-
Можливо мені не пощастило з працівником або можливо, відповідно до статусу в Канаді, є різні вимоги (я тут маю статус PR), але мені, нажаль, зарахували тільки 1 рік без цього листа..
-
Тоді до консульства
-
А як записатись он-лайн на "роад тест"? У мене не виходить - вибаває помилку. Українське посвідчення потрібно перекладати? Які подільші дії після здачі на G1 (вже його маю)?
-
Добрый день Подскажите пожалуйста , номер мужского парикмахера Может кто-то из наших работает Заранее спасибо)
-
Тут проходить екзамен и тесты нужно
-
В манитобе меняют , тут нет
-
♟️Шахи для дітей та дорослих ♟️ Індивідуальні заняття з тренером КМС по шахам в Zoom. Інтерактивні цікаві завдання, вирішення логічних задач. Ваша дитина з користю проведе час! 1 година -200 грн.(5€) Пробний урок безкоштовно ☺️ Пишіть для запису на пробний урок у месенджер або +380665512373🧾Павло
30 Jan 2023, 02:57
Post 4881 of 21580
about an hour ago