Ukrainian Toronto
-
Вітаю, шукаю роботу по ремонту приміщень або будівельником досвід у виконанні ремонтних робіт понад 10 років. Тільки прибув до Канади, зараз знаходжуся у Торонто. Поки що не маю власного авто. Базовий рівень англійської. Зацікавлений у будь якій роботі у цій сфері з перспективою розвитку та придбання власного авто. Відповідальність, пунктуальність, якість - гарантую. Буду вдячний за будь-яку інформацію на цю тему.
-
Доброго дня) Шукаю квартиру для себе та сина, Етобіко.Можливо хтось має пропозиції?
-
Цікавить хто коле губи , та робить мермент брів
-
Всім привіт, я викладач англійської мови! Ми всі нові в Канаді, але без англійської у вас не буде всіх можливостей які може дати ця країна! В мене стартують нові групи з вивчення англійської мови: З нуля понеділок - четвер на 10.20 та на 17.20 Середній рівень середа - п’ятниця 10.20 та на 19.00 Індивідуальні заняття. Тривалість групових занять 90 хв. Вартість у групі 220 кад
-
Добрий день. Шукаємо квартиру для 4-х дорослих і однієї дитини 3-х років. Район Етобіко. Якщо потрібно маємо канадського гаранта.
-
Я здав тест в YMCA, дали направлення, прийшов до школи... простояв біля закритих дверей годинку і пішов додому. Ніхто нічого не попередив... Іспаномовні "студенти" повідомили, що навчання перенесно. Написав кілька листів і отримав відповідь, що навчання відбудеться 25.03.23
-
Доброго дня, скажіть адреса в єтобико де вчать англійську?
-
ГАМІЛЬТОН!!! Робота для чоловіків на складі (можна без знання англійської) 18,5/год. Робота не важка. Є ще декілька вільних місць. Більше інформації за номером: 437-431-5844
-
😍 В Антарктиді зʼявилася артінсталяція з косівською мальованою керамікою «Дім. Спогади» – артінсталяція для Української антарктичної станції «Академік Вернадський», створена на запит Національного антарктичного наукового центру (НАНЦ). Крім 12 працівників станції, на острові мешкає понад 3,5 тисячі пінгвінів. Інсталяцію необхідно було зробити безпечною для місцевої фауни та водночас досить міцною, щоб пінгвіни не могли розібрати деталі на гнізда. На стінах вирішили розмістити мініекспозицію – борди із символічними предметами на кшталт гілки смереки, фрагменту вишиванки та зразком визнаної ЮНЕСКО косівської мальованої кераміки, залитими епоксидною смолою.
-
Підкажіть будь ласка хтось ходе на курси англійської безкоштовно, якщо так то де??
-
Кто знает нужно регистрировать животных или нет.