Ukrainian Toronto
-
Всім привіт👋🏻,мене звати Аня,я #перукар-універсал з досвідом роботи 9 років. На наступний тиждень шукаю #моделей для портфоліо Фарбування волосся (airtouch,balayage)-50% від прайса Стрижка каре та рівне волосся нижче плеч-40% від прайса Стрижка чоловіча -15% Вимагання до фарбування волосся:натуральне волосся або техніка яку будемо виконувати була виконана попередньо,середньої густоти. Згода на фото та відео і публікування фото в соцмережах. Фото свого волосся висилати в особисті повідомлення або viber,whatsapp 4379859573 Перехрестя dupont&avenue rd
-
Торонто! 22 січня на День Соборності України збираємося на мітинг! Ворог продовжує свою страшну місію винищення українського народу, але вони ніколи не збагнуть як ми пережили багато сторіч їхнього терору і досі продовжуємо боротися. Бо нам є за кого і за що: за наших близьких і рідних, за нашу культуру та ідентичність, за нашу свободу. А ще одна наша особливість: обʼєднуватися і стояти разом до кінця. Саме ця згуртованість у скрутні часи і є одним з секретів нашої сили. Тож давайте бути сильними разом і продовжувати лупати сю скалу! Приходьте 22 січня на мітинг, який відбудеться о 2 годиня на Nathan Philips Square. Поширюйте це допис, беріть своїх друзів, приносьте плакати та прапори🇺🇦 До зустрічі!
-
Это я к тому, что это должен быть осознанный выбор. Надо быть к этому готовым
-
Прорвемся! Где наша не пропадала, везде уже пропадала😂
-
Канада это вариант для эмиграции. Не для временного пребывания. Если человек хочет эмигрировать и жить в Канаде. Ему придется работать тяжело. Но это какое то время. В среднем как показывает практика на то что бы полностью адаптироваться понадобится 2 года. Вообще при переезде в другую страну розовые очки нужно оставлять дома. Нигде не легко первое время.
-
Так я і кажу хоч курси якісь в Канаді треба пройти, а тоді вже за 30$ говорить
-
Да, я знаю наші у індусів, у арабів працюють. У наших, які дурять) до канадійця ще добратися треба😂
-
І сертифікат не запитає, так?😉😂 да, індуси вони такі
-
Да, я смотрела. Но нужно, как минимум, курсы в Канаде, закончить. Это время. Перспектива. Но когда приезжают нужно хоть за что-то ухватиться, за квартиру платить, на питание. И вот , как у меня, например, сын учиться в университете, нужно платить. Поэтому люди и идут на 15$, а потом со временем уже найти можно получше