Ukrainian Toronto
-
Мене теж цікавлять уроки онлайн в Канаді
-
Есть ссылка?
-
neofinancial крапка com
-
Та вже не пам'ятаю, може ще can id треба (права, хелскард)
-
якщо що я не їх промоутер )
-
Ребята есть информация, по cuais они дают отели на 3-14дней? Сейчас или планируют с 1 числа?
-
Дівчата, запрошую на ламінування вій та брів •Кератин + ламі вій + фарбування 60$ •Кератинове ламінування брів 60$ •КОМПЛЕКТ (вії + брови) 100$ Якість і стерильність! Детальніше ✍️ в приват 📍Розташування: Etobicoke, 251 Manitoba St
-
Хей. Я неделю назад спрашивал в аэропорту когда подругу встречал. Поскольку у них не хватает мест они дают жилье только семьям с детьми, беременным или инвалидам. Или же по каким-то особенным обстоятельствам( я без понятия какие это и думаю они сами не знают)
-
Шукаю кімнату з чоловіком з окремою ванною кімнатою! Торонто (біля метро). Може комусь потрібні в заселення гарні люди?😅 чи можемо разом знімати до 3000$ (по 1500$). Не куримо, не п‘ємо.
-
всем доброго дня! интересует аренда комнаты в Берлингтоне.пишите в личку, заранее благодарю 🙏
-
кто знает где можно выгодно поменять usd to cad в даунтаун Торонто? а то в конторе канадские закончилось
-
ГАМІЛЬТОН!!! Робота для чоловіків на складі (можна без знання англійської) 18,5/год. Робота не важка. Більше інформації за номером: 437-431-5844
-
Дають
-
А ви найшли вже ?
-
Я не можу знайти, зі своєї ванною кімнатою?
-
А не багато то ви хочете? На маркетплейсі можно за 700$ житло знайти….
-
це дешевше буде ніж ви думаєте
-
скину вам варіанти
-
Я власне теж з травня шукаю
-
1 травня
30 Jan 2023, 02:57
5473/21885
about 8 hours ago