Ukrainian Toronto
-
Якщо у вас статус cuaet, то ви можете поступити лише як інтернешнл студент(ціни напоряжок вищі ніж для резидентів). Але зараз багато коледжів/універів мають стипендії та фінансову допомогу для українських студентів.
-
Минулого року були стипендії і курси в UofT, George Brown, UofW, Wilfried Laurier. Програма називалася “Ontario-Ukraine Solidarity Scholarship”, вона могла покривати до 10к$ для одного студента Зараз нажаль не маю актуальної інформації
-
Здається кімната в районі Woodbridge ,підвальне приміщення за двох 1200,після ремонту.
-
Але зі стаді перміт не можна буде працювати фул, так? Маю на увазі що певна кількість годин відведена для студентів
-
Нужно – приедь проверь, не нужно — мимо
-
Студенти можуть працювати до 20 годин щотижня. Наразі в Канаді розглядають законопроект про збільшення годин до 40. Нажаль, поки що не має апдейтів по цьому питанню
-
📍Тема вебінару: Підтвердження диплому в США. Що? Де? Коли? Реєструйся тут Дата: 31 березня о 17.00 за тихоокеанським часом на платформі Zoom 📍Після реєстрації ви зможете отримати доступ до нашого закритого Telegram-каналу, у якому ми будемо ділитися лайфхаками з кар’єрного коучінгу та підсилення англійськоії мови для кар’єри та життя та опублікуємо інформацію для приєднання на вебінар. 📍Хто ми? Ми команда українок, які співпрацюють з американською компанією International Association of Career Coaches. ( Більше інформації за посиланням: ) 📍 Наша мета – допомогти вам у створенні карʼєрного фундаменту та підсилити знання англійської мови. P.S. Якщо ви вже були зареєстровані на наші вебінари, не потрібно реєструватись знову. Посилання ми вам відправимо!
-
Здається кімната в районі Woodbridge ,підвальне приміщення за двох 1200,після ремонту.
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка чи є в Торонто Україномовні школи? Дякую.
-
Підкажіть, у кого Rogers чи інші оператори, окрім Virgin Plus. У вас також знімає подвійну оплату, якщо не заплатив у дедлайн
-
Зрозуміла, дякую
-
Це штраф за несплату. В мене Rogers,вони раз з мене здерли, я їм дзвонила тоді і сказала, що я не знала, що я нова в Канаді. То мені вдалось на перший раз не сплачувати штраф. Тепер я плачу своєвчасно.
-
Ви в Канаді. Ця країна має школи тільки на англійській мові, в деяких провінціях французькомовні школи, але ніякі більше.