Ukrainian Toronto
-
Здається кімната в районі Woodbridge ,підвальне приміщення за двох 1200,після ремонту.
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка чи є в Торонто Україномовні школи? Дякую.
-
Підкажіть, у кого Rogers чи інші оператори, окрім Virgin Plus. У вас також знімає подвійну оплату, якщо не заплатив у дедлайн
-
Зрозуміла, дякую
-
Це штраф за несплату. В мене Rogers,вони раз з мене здерли, я їм дзвонила тоді і сказала, що я не знала, що я нова в Канаді. То мені вдалось на перший раз не сплачувати штраф. Тепер я плачу своєвчасно.
-
Ви в Канаді. Ця країна має школи тільки на англійській мові, в деяких провінціях французькомовні школи, але ніякі більше.
-
Всем привет! У нас с мужем есть трёхкомнатная квартира кому нужна комната для ново-приезжих Украинцев ?. Мы находимся в гамельтоне !
-
Здається кімната в районі Woodbridge ,підвальне приміщення за двох 1200,після ремонту.
-
Доброго вечора , підскажіть будь ласка відповідь на такі запитання, ми з родиною декілька днів назад приїхали в Канаду Онтаріо поблизу місто Лондон , я записалася на медичне обстеження цей що протягом 90 днів обов'язково потрібно зробити на наступній неділі , сказали що внесуть все самі в IRCC портал , і нам на адресу пришлють лише повідомлення, скажіть як зняти обмеження що у ворк перміт , це новий ворк перміт треба зробити уже без обмежень , чи додаток до нього якийсь отримати,і якщо так то куда звернутися, чи просто в системі буде видно що пройшли обстеження і все, не потрібно нічого міняти, а вони самі знімуть ці обмеження лише в системі, і якщо не буду нічого змінювати вже в виданому ворк перміт чи буде це далі якось впливати на отримання PR , якщо планую працювати в подальшому наприклад там де не потрібні ці обмеження , то що потрібно буде надати роботодавцю , дякую !
-
Если вы не собираетесь работать в сферах где ограничения снимаются, то физический документ можете не менять, в системе просто отметят, что вы выполнили условие и не будут вас драконить страшными письмами. На PR не влияет никак от слова совсем. Работодателю достаточно того что есть.
-
Такі ж як і для всіх інших не резидентів. В тричі дорожче. Зате школи безкоштовні. Хтось казав, що після закінчення канадської школи можна піти вчитися в універ за тією ж ціною, що і канадійці, але ця інформація не точна.
-
Вітання усім. До Великодня на 9 та 16 квітня печу Паски. Хочу Вам запропонувати свою випічку. Ціна від $15 1. Паска з ізюмом/цукатами 250,350,500-550г. 2. Крафін з цукатами апельсину, журавлиною та мигдалем. 500г Кожна Паска у святковому пакуванні. Забрати паски можна у п'ятницю 7 або 14 квітня. При замовленні уточнюйте дату. Etobicoke, Ellington&Scarlet
-
Здравствуйте, извините пожалуйста, можете подсказать, что бы получить финансовую помощь, нужно ввести данне void cheque проблема заключается в том, что у меня всего 4 цифры составляет branch/transit number, а нужно вводить 5 цифр. может вы знаете как с этим быть?
-