Ukrainian Toronto
-
Всем доброго дня, прилетаем Торонто 4 апреля, нас три человека(работаем в сфере внутренней отделки) Может у кого есть контакты местных работодателей, пожалуйста напишите в личку
-
Для того щоб витрачати та знімати більше - заведіть картки відкриті на кількох осіб чи в різних банках наприклад приват + моно
-
Можна в межах дозволених НБУ
-
Це при оплаті терміналом. При знятті готівки -12500 / тиждень
-
Здається кімната в районі Woodbridge ,підвальне приміщення за двох 1200,після ремонту.
-
Доброго дня допоможіть будь ласка з роботою Торонто для сімейної пари🙏
-
Доброго дня шукаю квартиру абокімнату, Торонто. Можливо комусь потрібен хлопець на підселення ?
-
Ще доступно?
-
Здається кімната в районі Woodbridge ,підвальне приміщення за двох 1200,після ремонту.
-
-
Доброго вам дня. Вибачте, мене люди, що відволікаю ваш час на прочитання, моїй ситуації. Я розумію, що за рік війни в нашій країні, багато хто вже втомився, деякі евакуювалися в іншу країну, а деякі залишилися в надії, що настане мир у країні. Я сама родом, з Бахмута, живу з двома дітьми,чоловік зник на войні, ще в грудні, в лютому наш будинок потрапив під авіаобстріл, і був дуже пошкоджений. Я була змушена покинути свій будинок, нам дала притулок самотня бабуся, яка розмістила у свій будинок, знаходиться він біля Бахмуту, мене і моїх діток. Але тут також не безпечно, постійні авіа і артобстріл дуже лякають. Люди я хочу звернутися до вас за допомогою, у мене закінчується тарифний план на моєму номері, але мені потрібно хоч іноді виходити на зв'язок, щоб бути в курсі гуманітарної допомоги або якщо дай боже з'явитися "Зелений коридор" для евакуації. Допоможіть будь ласка хто зможе оплатити тарифний план, який коштує 180гр, ось це номер тел.🙏 +380995517500 Люди, дуже Вас прошу мені нікому більше звернутся за допомогою, будь ласка не відверніться від мого прохання. Нехай у кожну родину прийде світ.🙏🙏🙏 Ось номер: +380995517500