Ukrainian Toronto
-
191 New Toronto Street Food Bank, потрібно зарегіструватися у Daily Bread Food Bank( всіх членів родини), вибрати цей банк і дату. В залежності від кількості людей Вам дадуть бали на які Ви обираєте продукти, які Вам необхідні. 1раз на 2 тижні
-
Дякую
-
Добрий день, шукаю не на довгий( до місяця) час кімнату для двох студентів, для себе і хлопця, недалеко від Торонто або у Торонто БЕЗ тварин. За аренду заплатимо. Оскільки живемо зараз у знайомого і почалась сильна алергія через собаку, а ще не знайшли апартаменти на довгий срок.
-
Доброго дня! Чи є лайфхаки, як зловити той слот у посольство України? Може є якісь групи з цього приводу? Чи хтось знає, о якій годині відкриваються вільні слоти? Дякую
-
Нажаль, на це питання навіть в Посольстві не відповіли.
-
Щось знайшли?
-
Привіт, можливо хтось може допомогти з житлом? Я тільки 2 тижні тому приїхала, роботу активно шукаю Шукаю кімнату для довготривалої оренди Дякую ❤️
-
ще ні
-
В Торонто
-
Посоветуйте пожалуйста где пройти мёд осмотр ?
-
Лайфхак як стати швидше в чергу ніж зловити слот
-
желательно там, где будешь постоянно жить. потому что вроде как тебя приписывают к семейному доктору, так что лучше брать недалеко от себя, чтоб потом не нужно было в случае чего ехать из Торонто в сраку мира
-
по району чекай и на сайт заходи записывайся, так проще всего
-
в памятке был сайт где список всех врачей которые принимают
-
Дякую
-
Это часы по живой очереди
-
Привіт всім 😎🦾 Пропоную всім бажаючим тренування в Онлайн форматі (тренування як для залу, так і в домашніх умовах) Допоможу вам отримати тіло своєї мрії, покращити стан здоров'я, стати сильними і витривалими! Ставте лайк або напишіть мені на мій головний акаунт телегам - denkach28
-
Так і помимо черги хто забукав слот
-
Яким чином можна поповнити рахунок грн Привату з Канади?
-
Найлегший через моно, на моно поповнити через епл пей з канадської карти (ліміт 2500 грн на кожну транзакцію) Або wise
30 Jan 2023, 02:57
5844/21953
about 18 hours ago