Ukrainian Toronto
-
Англійська в мене дуже погано, але якщо деякими словами та жестами, спробую пояснити☺️
-
Ось за це я і переживала, що потрібно буде підтвердження, що це саме я. Дякую.
-
Пробуйте. Якщо потрібна допомога з супроводом і перекладом - звертайтеся.
-
Добрий день Підскажіть будь ласочка дитячого педіатра тиждень назад я народила дитину дівчинку і кожен день шукаю лікаря можу знайти Можливо хтось знає може підказати
-
Девочки, привет! 🔥 Нужны модели на наращивание ресничек 2Д + Обьемы 3д и макси North York, Bathurst & Glengrove Ave. W Даты: 04/10 - 13:00 04/11 - 11:00 04/12 - 11:00 04/13 - 11:00/ 15:00 Оплата только за материалы $30
-
По идее вам в больнице где рожали и педиатра должны были дать
-
А вы в каком районе?
-
Привет всем. Может кому-то нужен свежий ноутбук? Мне пожарили для работы, но стоит без дела, так-как не подошел . Если нужны подробности (фото и доки) пишите в личные сообщения 🤍купили в районе 1200-1300 отдам за 900 канадских
-
Всем привет. Прилетел в Торонто неделю назад,нахожусь в Миссиссауга.Все документы на руках в том числе и права Gfull. В активном поиске работы, готов рассмотреть любые варианты в пределах 50 км,работы не боюсь. Честный, ответственный, порядочный, буду очень благодарен за любую информацию и варианты.Понимание англ присутсвует,но с разговорным не очень,учу.
-
Ну ви молодець що так швидко все оформили , надіюсь і роботу швидко знайдете
-
Надеюсь ))
-
Етобіко
-
Добрий вечір, хтось знає які є курси по англійській мові для Українців ?
-
Можливо комусь потрібні сигарети, оплата при зустрічі, залишилось пару блоків
-
Здавав 4.04 g1 і через інтернет вдалось записатись на 26.04 Gfull
-
Нажаль ні
-
у вас є автомобіль?
-
Доброго вечору,можливо хтось працює на заводах,складах, в Торонто та околиці ,можливо потрібні працівники,поділіться інформацією.Шукаю роботу для себе,наразі працюю на прибиранні,але робота не стабільна.Маю водійські права G2.Дякую за будь яку відповідь)
-
Де ти мешкаєш?
-
ти можеш дозволити собі один?
30 Jan 2023, 02:57
6138/21886
about 9 hours ago