Ukrainian Toronto
-
Потрібен україномовний ріелтор в Оквілль.
-
Привіт 👋 Я Барбер 💈 якщо комусь треба підстригтися, пишіть - я радо допоможу знайти свій стиль та підтримувати його. +14375571088
-
Так
-
Привіт всім! Я опублікував повідомлення про послуги з чищення повітроводів і кілька клієнтів, які потребували ще 5-6 робіт, щоб виконати мою вантажівку, будь-кому, хто бажає отримати фіксовану ставку за повну послугу з очищення повітроводів у будинку, ми пропонуємо знижку 50 доларів . (ОПЛАТА ПІСЛЯ НАДАННЯ ПОСЛУГИ) Електронна адреса: dr.duct4@gmail.com
-
Всім привіт! Чи є тут хтось,хто працював на фермі? Є вакансія! Бажано сімейна пара! Ферма знаходиться 45 км від Оттави! З/п 18$/год. Виходить 7-9 годин на день
-
Всім привіт. Будь ласка зв'яжіть мене з групами активістів українських в Торонто, хто на мітінги виходить
-
Вітаю. Panel Doctors Toronto 100 Richmond St West Suite 425 Toronto, ON M5H3K6 120 та потім ще 50 за флюрографію, за якою треба пройтись 5 хвилин.
-
Підскажіть де хто проходив мед комісію по CUAET (адресу та ціну )будьласочка)))
-
Я був у 2065 Finch av
-
На сайті Panel Physician Immigration Medicals є адреси. Вибираєте, яка до Вас близько. Записуєтеся. Сьогодні я заплатив 120+40 ( за рентген)
-
Подскажите кто печет наполнен на заказ на 15/20 человек?
-
Я проходила на 2065 Finch Ave West, 120 + 40
-
Потрібна порада.Касирка «впарила « мені картку ВОЛМАРТ.(я не знала що це кредитка).Питання ,як я маю її поповнити ,де?Це мож зробити переказом з CIBC чи треба йти у волмарт!Дякую
-
Треба йти у волмарт! Там і поповните
-
Всем привет! Подскажите как податься на возврат средств за мёд осмотр
-
А це вже в них запитайте
-
Як можна закрити цю картку?Дякую
-
Хто знає, підскажіть, після отримання G-1 як отримати G-full і можливо хтось надає автомобіль?
-
Напишіть мені в приватне повідомлення розкажу і дам контакти інструктора
-
Доброго дня,чи хтось нарощує вії?
30 Jan 2023, 02:57
6357/21886
about 9 hours ago