Ukrainian Toronto
-
Потрібна порада.Касирка «впарила « мені картку ВОЛМАРТ.(я не знала що це кредитка).Питання ,як я маю її поповнити ,де?Це мож зробити переказом з CIBC чи треба йти у волмарт!Дякую
-
Треба йти у волмарт! Там і поповните
-
Всем привет! Подскажите как податься на возврат средств за мёд осмотр
-
А це вже в них запитайте
-
Як можна закрити цю картку?Дякую
-
Хто знає, підскажіть, після отримання G-1 як отримати G-full і можливо хтось надає автомобіль?
-
Напишіть мені в приватне повідомлення розкажу і дам контакти інструктора
-
Доброго дня,чи хтось нарощує вії?
-
Вітаю! Може хтось має варіанти житла в Ньюмаркеті?
-
Знайшов кошик в магазині карибських сувенірів за адресою: 2491 Lake Shore Blvd W #4643, Etobicoke, ON M8V 1C5 Якщо комусь треба там є кілька штук ще
-
Добрий день! Це не кредитка, це гіфт картка. там баланс 0$. Ви можете нею не користуватися. Це вас ні до чого не зобов‘язує. Хоч викиньте. Щоб поповнити, на касі кажете касиру що хочете поповнити на таку-то суму, даєте гроші, вони поповнюють. Потім можете нею розраховуватися. Ми цією карткою в онлайн магазині розплачувалися коли не було ще кредитки. В принципі, зручно. (Там ззаду стираєте наліпку і побачите ваш номер картки та пін).
-
Всім привіт. Шукаю заміну в кімнату, умова компанії лише одна дівчина. Знаходиться біля Eaton Center (5 хвилин пішки), Downtown Toronto.Контракт до кінця серпня. Підійде тим, хто тільки приїхав і хоче жити в центрі. Оплата : 1400/місяць. (Оплата першого місяця і депозит 500 доларів). В ціну входить комунальні, інтернет та спортзал в будинку. В квартирі є пральна, сушильна, посудомийна машинки, духовка та мікрохвильовка. Кімната без вікон з скляною перегородкою, я жила 3 місяці. Мені було комфортно(прошу без хейту:ціна, вікна і тд). Квартира гарна, комфортна локація.
-
Підкажіть будь-ласка адрес цієї церкви ?
-
400 Bathurst St, Toronto, ON M5T 2S6, Канада
-
Кто сдаёт коттеджи на 12/14 человек в районе 200 км от Торонто?
-
Доброго дня! Скажіть будь ласка хтось міняв Дайсон тут ? Якщо так, то де і чи питали у вас чеки на покупку ?
-
Привіт Порадьте будь ласка репетитора англ мови в Торонто для дитини 8 років Щоб очно займалися, не он лайн
-
Доброго вечора, хто знає як можна замінити водійське посвідчення якщо вийшов термін дії?
-
Ось так
-
Доброго вечора.Є кімната 800-900 $ кому потрібно житло звертайтесь можу допомогти.(тільки для дівчини)
30 Jan 2023, 02:57
about 5 hours ago