Ukrainian Toronto
-
Хочу! Все хочу!
-
Доброе день всем, ищу работу няней(есть опыт),кафе,рестораны,уборка домов и квартир, присмотр за пожилыми людьми, так же животные, фабрики, пекарни, очень вкусно готовлю. Говорю на русском , Украинском и начальный английский. Я трудолюбивая и ответственная,люблю чистоту,не пью, не курю, не употребляю наркотики. Если у вас будут варианты или предложение буду очень благодарна, всем хорошего дня и отличного настроения!
-
Доброго вечора. Група із 5 людей (всі родичі) шукає апартмент/таунхаус/будинок на 3 спальні/2-3 ванни в районі Etobicoke, North York, Midtown. Всі пропозиції пишіть в приватні повідомлення 🙏🏻
-
Є тут тату майстер?
-
Наталія, бери все і їдь до мене. Будемо курити все це разом. Я чекаю. 🤗
-
Є☺️
-
Для початку сертифікат Smart Serve. Це дозвіл на роботу з алкоголем июі тд
-
Плануєш емігрувати до Канади? Готуйся до IELTS із котами😻 ▪️Тривалість: 12 тижнів. ▪️Кому підходить: Тим, хто має англійську рівня B1 або вище. ▪️Викладачі: Лєра (IELTS Academic band 8.0) та Женя (IELTS Academic band 7.0) ▪️Чому слід обрати саме нас: Ми здавали IELTS особисто, тож всі секрети ти дізнаєшся з перших вуст. Особисті зустрічі наповнені виключно концентрованим матеріалом, адже твій час дорожче за будь-що інше. Гнучка система оплати дозволить оптимізувати твій бюджет. ▪️Вартість: 1500 гривень / тиждень. ▪️Як розпочати: напиши нам в особисті📩