Ukrainian Toronto
-
Привіт, перейму ліз на 1-2 бедрум квартиру в районі метро фінча або 1-2 зупинки від нього. Будь-ласка пишіть у приватні якщо є пропозиції 😊
-
Всем привет , ищу работу любую , напишите в лс если есть предложения , английский хороший, есть опыт административной работы
-
Доброго дня,підскажіть чоловічого перукаря в Downtown
-
Ось вам номер соціального працівника на всяк випадок. Допомагає розібратися що до чого. 647-564-9789 Анастасія
-
Где найти бесплатное жилье для украинцев? Кто может поселить девушку бесплатно? СРОЧНО
-
Там есть бесплатное?
-
Airbnb,kjkjj,market place.
-
думаю що ні
-
Вітаю 👋 Я онлайн тренер та дієтолог з персональним підходом, який допоможе: Прибрати зайві кілограми або набрати м'язову масу Накачати великі руки 💪 або сідниці 🍑 БЕЗКОШТОВНО проводжу консультації та даю рекомендації 👨💻
-
Всім привіт ) Потрібен чоловік зварювальник) Мова українська, російська) За деталями пишіть приватно
-
Доброго дня. Шукаю репетитора з матетатики для випускниці з української школи 11 клас, яка/який фізично знаходиться в Торонто. Хто може підказати/рекомендувати,-буду вдячна. Мета: підготовка до НМТ в Україні.
-
Там есть очень дорогое…
-
Ищу с кем поиграть в теннис, гольф или стритбол, район норт йорк или близжайшие
-
Привіт, хто користувався додатком Turo оренда авто, на що варто звернути увагу, які є нюанси
-
Обов'язково зробіть фото коли берете машину і коли віддаєте. Багато фото. Всі плями, подряпини і вм'ятини. Інакше на вас можуть "повісити" гроші за ремонт чи хімчистку того, до чого ви непричетні
-
И берите страховку не самую дешевую. Если вдруг что-то случится она возместит убытки
-
Там в приложении есть возможность выбора. Без нее нам не одобрят аренду. Просто не самую дешевую выбирайте
-
Где ее покупать она сразу не идет со стоимостью аренды? Залог берут или нет, примерная стоимость страховки на 7 дней, chevrolet cruz 2014 года. Благодарю за информацию
-
Залог не берут, но снимают всю сумму аренды
-
Хто може порадити, де купити взуття робоче( на будівництво)? Мож є якісь секонди спеціалізовані?
30 Jan 2023, 02:57
7077/21830
about 5 hours ago